Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

Günaydin kizlar nasilsiniz bugun bebegim 8 haftalik oldu 🙂 ama bende hic bi degisiklik yok nedense neden acaba ?????

günaydın cnm dr kontrollerine gidiyorsun değilmi ihmal etme aman bide rahatına bak bu ilk aylar cok önemli yani

ayy cnm benim Allah razı olsun valla sen böle rüyalar göre göre bebek gelecek artık hemde ikiz
hadi hayırlısı olsun hayra cıksın rüyan öncede demiştim zaten süt görmek iyidir rüyada

günaydın ceylanımmmm h.g
sağol cnm benim hepinizin haftası güzel gecsin inşş güzel haberlerle hamişlik haberleriyle herşey güzel olsun inşşş
aminnnnnn canım gözüm.kalkar kalkmaz bilgisayar başına keçdim sizinle konuşmak çooook güzel.bugun özel hastaneye gitmeyi düşünüyoduk ama kaynvaldemler geldi akşam bir hafta kalacaklar, yine kaldımmmm neyse bana hastaneye gitmek nasip olmuyor bir turlu.

AsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiMelekcimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm neden konuşmuyosun hoş geldin.moralinmi bozuk senin canımmmm?

asim siperm testimi yapcakk eşin benim kocada yaptırdı oda özele gttk 1 odada girdi cıktı adam valla içerde ne vardı bilmem dergmi tv mi artk bişe demedi adam yazık yaa

henüz bişey yok ama bu kontrole gittiğimizde ister diye düşünüyorum da ön hazırlık olsun diye sorayım dedim

dimi ama yaaa
kuzenimin eşi sperm testine gitmiyo bende sorun yok diye ama kıs bütün herşeyi yaptırdı hiç bir sorun yok diyo doktorlar her iş eşinde şimdi oda gitmiyo bende diyorum bi şey vermekde ne var sanki gitsin iki dkkalık iş nankör :hıh:

benim eşimde diyo ben yapar veririm sen götürürsün ben götüremem utanırım diyo

işte böle canım ne demişler iyi düşün iyi olsun korkma üzülme stres yapma bebişide etkileme 🙂 herşey güzel olacak inan bana

ahh canım ablammm
Rabbim sevdiği kulunu acı ile sınarmış dert verirmiş ki bakalım kulum beni ne kadar seviyo dermiş
sen Rabbimin sevdiği kulusun hayırlı zamanda hayırlısı ile kucağına almak nasip olacak inşallah üzülme ne olur
dualarım herzaman seninle
meraba kızlar bişey sorucam.. bugün adet günüm ama olmadım kan testini ne zaman yaprırsam çıkar. lütfen yardımcı olun

ayşeee sen bizim ayşemisin

canım rüyan hayr olsun inşallah ne güzel rüyada olsa annene sarılabilmişsin ben annemin yüzünü hatırlamadığım için rüyamda bile göremiyorum anneciğimi

gunaydın kızlar.hepinize guzel hafta diliyorum.

günaydın canım sanada iyi haftalar

cnmmmm h.g asişimmm görüşemiyoruz 2 gündür ne var ne yok kuzum iyisin inşş söktürücüler işe yaradımı bari