Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

meraba kızlar canlarım nasılsınız hamişlerimiz çoğalmış maşallah ne güzelrabbim sağlıkla tamamına erdirsin.Beni sorarsanız bazen iyi bazen çok kötüyüm .bebeğimin o minicik kalbinin atışı aklıma gelince canım yanıyor kulaklarımda çınlıyor sanki içim sızlıyor ama yinede allaha şükrediyorum bana o duyguyu azda olsa tattır dığı için.neyse benden böyle çalışdığım için sizlerinen fazla yazışamıyorum ama takip ediyorum akşamları hepinizi öpüyorum kib :kiss:

cnm benim demekki böylesi hayırlı üzülme Allahım onu verdi bak ne güzel hamiş kalabiliyosun inşş dr a gerek kalmadan yine hamiş kalırsın kuzum :kiss:

teşekkürler canım.... banada idrar testinde kesin çıkmaz kan testi yaptır dediler ama bide size sorayım dedim... ben en iyisi bekliyim... kimyasal gebelik ne oluyo bu arada 😕

adet olmadın heralde demi cnmm eğer adetin gectiyse kan testi yaptır döllenmeden 12 gün sonra cıkıyo kanda zaten gebelik varsa

Benim meleklerim neredeeeeeee hepsi pazar keyfimi yapıyorrrrrr

yaa pazar keyfi yapıyordur herkes :D:D sende yap kıss ne duruyon taze hamiş :D:D
herkes keyif yapmıyor ödevleri arasında boğulanlar var :uhu: dışarda çok güzel bir hava var ve kocam beni piknik yapmaya davet etti ama gidemiyorum:18: bazen öğrenci olmaktan nefrettttttttt ediyorum:grev:

kendinize çok iyi bakın fıstıklar :kiss:

ayy cnmm Allah kolaylık verisn herkese sende bitir derslerini gec halet sonra kendine bi güzel ödül verirsin cnmm benim :kiss: sıkıntı olmadan bişi kazanılmıyor

bu arada kıslar rüyamda annemi gördüm bi sarılıyodum ki anlatamam yaaa gercek gibydi anneme herkesi şikayet ettim valla :D:D dedim anne babam başkasıyla evlendi ev ona kalacak ona bırakmak istemiorum sen aldın o evi hatıraların var ona bırakmıcam dedm kızım bırakma sakın dedi o ev senin dedi ayy yaa nasıl sarılıyorum bilseniz bir cok özlemşim annecimi valla ama biliyorum ki diğer tarafta ALlahım kavuşturacak ikimizide :cry:

Merhabalar nuryuzlu meleklerim.Nasilsiz gulkokulularım.Hafta sonu kocişimle daglara ormana gitdik ben cok seviyorum ormani ailemle piknik yaptik cok güzel günümüz oldu.Bu aylar cok yogun oluyorum.Bebişde kafamdan cikti sanki.Adet olamadim hala.İnşeallah yurtdişina gitmegi düşunuyoruz.Eeee sizler ne yapiyosuz canim kardeşlerim.Öpüyorum

merhaba arkadaşlar bayadır giremiyorum ama öyle bir yermiş ki burası sizleri merak eder olmuşum.. size sormak istediiğim bişi varrr... 27 sinde mens oldum. ama şüphelenip doktora gitmiştim beta hcg 1i20 çıkmışltı zaten isteyip istemedimi bilmiyordum. ama üzüldüm açıkçası sevinmeyi beklemişim yaaa.. neyse sorum şu ki şimdi korunmadan ilişkiye girildiğinde hamile kalıp kalmadığı ne zaman anlarım hesaplamayıda bilmiyorum.. ayrıca ilişki sonrası hemen tuvalete gittim ve 1 bardak bira içmiştim bunlar hamilei kalmayıetkilermi

Yasameny canim seninçin hesapladim 27 regly oldunsa duzenli adetin oluyosa o zaman 7-9 undan başlayarak gun aşırı ilişkiye gir hemen kalkma yat yani hamile kalirsin inşeallah.Birde şunuda unutma bir muslimanin içki icmesi cok haramdı o ki kaldı bayanın icmesi.Kardeşim kendine iyi bak.

Yasameny canim seninçin hesapladim 27 regly oldunsa duzenli adetin oluyosa o zaman 7-9 undan başlayarak gun aşırı ilişkiye gir hemen kalkma yat yani hamile kalirsin inşeallah.Birde şunuda unutma bir muslimanin içki icmesi cok haramdı o ki kaldı bayanın icmesi.Kardeşim kendine iyi bak.
teşekür ederim .7 ila 9 u dedin ben 5 inin gecesi dun gece yani ihtimal yokmudur..ve 2 dk sonra kalktım tuvalate gittim.. ilk deneyimiz ilk defa korunmadık.. yeğenim 1 yaşına bastı aile arasında kutlarken eşimle bir kadeh içtim yoksa içen biri değil sene bir yani... gun aşırı dedin de ah ah ben eşimi haftada 3 gun görebiliorum ben şehirdışında staj yapıorum mayıs sonuna kadar böle.. denk getirdim oda gununu tutturamadık desene 🙂 çünkü biz isteyip istemediğimize tam emin değildik korkuyoruz ama bi an nasip dedik 🙂 ben şimdi vucudumda her hangi bi his değişim ve ya test napayım illa adete kadar bekliim mii

bu arada kıslar rüyamda annemi gördüm bi sarılıyodum ki anlatamam yaaa gercek gibydi anneme herkesi şikayet ettim valla :D:D dedim anne babam başkasıyla evlendi ev ona kalacak ona bırakmak istemiorum sen aldın o evi hatıraların var ona bırakmıcam dedm kızım bırakma sakın dedi o ev senin dedi ayy yaa nasıl sarılıyorum bilseniz bir cok özlemşim annecimi valla ama biliyorum ki diğer tarafta ALlahım kavuşturacak ikimizide :cry:[/QUOTE]

canımmm rüyan çok etkiledi beni.hayıra çıksın inşallah.ama bak anneciğin sana yol göstermiş.bence tavsiyesine uy canım.benimde annem rahmetli oldu 14 sene önce 🙁 mekanları cennet olsun.nur içinde yatsınlar

Yasmeny canim 1 gunde ilişkide olupta hamile kalanlar var.Allah ne zaman nasip ederse o zamanda olucak bebismiz.Ayni ayda evlenmişiz bende bebegmin olmasını cok istiyorum ama nasip sen hic kafana takma normal hayatini yaşa ama adetinin 14 gunuden başlayarak günaşiri ilişkide ol.Hamile olmani daha cok erken en iyisi adetini bekle.Sabr et stresten uzak ol.

Geri