Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

Lavinyam goncam başinız sagolsun.Cok üzüldum.Nur icinde yatsinlar.Lavisim üzülme bacim özlemi cok iyi biliyorum allah bundan sonra sevdiklerinizden ayirmasın seni goncani.

kızlar kimse yok bu gece ... biliyorum psikolojişk belkide.. ama dun ilk korunmadan ilişkimizdi. bugun butun gun sol kasığımda ara ara nabız gibi atma oluor.. sürekli yüzüstü yatarım hatta şuan öyle yazıyorum ve ilk defa sol göğsum acıdı kalktım oturdum..karnımda bir inşaat var giibi 😛 yani bir gurulduyor bir gazım var bir sancı girip çıkıyor mens dönemime daha çok var sanrıım 25 mayısta olacak 27 nisanda son mensim.. bu kadar çabuk bişiler olabilir miii ya sol kasık bariz sancı var...

ayy cnm benim ne güzel stres atmışsın ailenle ne güzel valla temiz hava insanın içini okşuyor

canımmm rüyan çok etkiledi beni.hayıra çıksın inşallah.ama bak anneciğin sana yol göstermiş.bence tavsiyesine uy canım.benimde annem rahmetli oldu 14 sene önce 🙁 mekanları cennet olsun.nur içinde yatsınlar[/QUOTE]

cnm benim Allah rahmet eylesin ikimizin annesinide ve tüm ölen annelerin onlar bizi yetiştirdi bu güne geldik onların sayesinde Allah kötü insanlarla karşılaştırmasın inşşş onlarla yakındır kavuşmamız sonsuza dek hemde

Lavinyam goncam başinız sagolsun.Cok üzüldum.Nur icinde yatsinlar.Lavisim üzülme bacim özlemi cok iyi biliyorum allah bundan sonra sevdiklerinizden ayirmasın seni goncani.

sağol cnm bnimm aminnnnnn Alllahtan başka kimimiz varki işte ondan yardım diler ona sığınırım ancak başka kimseden fayda yok kmseye ancak insanın yanında olan Allah dünyada bir anne evladı için yaşar ama oda bizde yok işte

cnm cok takma oluruna bırak gitsin böyle yaparsan hiç adet olmazsın stres adeti cok etkiler olacağı varsa o olur zaten Allahın izniyle boşver

canım benim yaa nekadar zor günler geçirdin rabbim bir daha yaşatmasın sen sabırlı birisin belli güçlü durdun herzaman.inşallah enkısa zamanda yine hamile kalıcan bebeğini kucağına alıcan.daha sık uğramaya çalış canım buraya iyi geliyo burası🙂

meraba kızlar bişey sorucam.. bugün adet günüm ama olmadım kan testini ne zaman yaprırsam çıkar. lütfen yardımcı olun
valla ayşecim düzenli regl olan biriysen günün geçince kan testi yaptırmak için beklenmez.hemen yaptırabilirsin.ben sana bunu yazarken senin çooktaaan yaptırdığını ve pozitif sonuç aldığını umudediyorum🙂

ayy kıyamam ben sana kız böyle teklif reddedilirmi neyseki önümğzde koskoca yaz var bolbol yaparsınız.okulun bitmesine az kaldı zaten🙂

canım iyiyiz bizde🙂 adet olmazsında inşallah.kafandan çıkarmakla en iyisini yapmışsın insan biraz hafifliyo.bende seni öpüyorummmm🙂

canım benim korunmalı yada korunmasız hamile kalındığında durum değişmiyo hertürlü regl gününü bekliyosun.ee tabi bu arada vücudunu çok iyi tanıyan biriysen olursa bazı belirtiler ondanda anlaşılabiliyo bazen.zamanı geldiyse kaç kere ve nasıl yaptığının önemi kalmıyo rabbim kısmet ederse oluyo herşey.hayırlısı olsun canım.

evet tatlım tamamen psikolojik.hiçbir hamilelik 24 saatte oluşupta belirti vermeye başlamaz.bazı belirtileri hissedebilmen için en azından regl gününün gelmesi yada geçmesi gerekir.boşuboşuna bukadar erken kendini yorma varsa bile hiçbirşey farketmezsin emin oll

defnemmmmm günaydınn cnmm h.geldin
günaydınn canımm hoşbuldum nasılsın bakalım görüşemedik 2 gün.bende durumlar aynı ağrılarım devamm.arkadaş dün kahve falı baktı hamilesin dediği yetmedi gibi bide ikiz olcak demezmi
biri kız biri erkekmişş

ya ben rüyamda arkadaşımla bebeğini gördüm almış kucağına sütüm yok emziremiyorum diyo vardır vardır diyorum sıkıyorum memesini bir damla süt akıyo bebeğin ağzına damlatıyorum onuda ağzına düşünce damla kocamaaaan oluyo böyle bir kaşık mama gibi kalın kalın parmağımla ağzının kenarlarına akanlarıda ağzına tepiyorum.arkadaşım diyo allah senden razı olsun doydu çocuk diyo.huysuz bebek susuyo uyuyo...rüya tabirlerine baktım ama tam olarak rüyamın yorumunu bulamadım.sence ne olabilir güzel bi rüyamı??