LaViNYaM
>>>ιкιz αηηєѕι<<<
ooooo okadar sürmez bile yarım saate en geç alırsın canımhadi bakalım yakınız hayırlı olsun kuşum🙂neyin neye vesile olacağı belli olmaz kız bi bakmışın yakıdan sonra hemencecik gelmiş bebiş🙂
canım eksik yazmışım pardon 10 gün değil zaten 10dk. ben 10dk. sonra almıştım sonucumu
saol cnm bende sabah 7 de çektircem ozaman alırım ögleden sonra zaten 5 kadar dr hastanede
ya bu yumurta takibi çok güzel bişey yaptır canım görmüş oluyosun yumurtan hangi gün kaç cm olmuş nezaman çatlamış bende hernekadar işe yaramasada bunları bilmek bile güzel.inşallah sende işe yarar canım.dahiliyedende güzel sonuçlarla dönersin inş.
kesin ister canım zaten ilk aşama bu oluyo genelde.hastanen işe yakınsa sorun olmuyo zaten topu topu 3 kere gidiyosun dert etme🙂
yaa bak lavişim nedicem dileğin uğurlu sayısı 8 di 8.hamiş oldu negüzel harbi uğurlu geldi 8 ona.benimde uğurlu sayım 9 🙂 valla bak sıra 9.hamişte diye demiyorum 🙂 benden önce hamiş kalan olursa onu 10.sıraya koy bak reglime 6 gün kaldı 9.sıraya gircem kısmetse içime öyle doğuyo🙂🙂[/QUOTE]
tamam cnm sen hamiş olda seni listenin başı yaparım kısss inşşş hamiş ol yeter sen