Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

kızlar başları okuduysanız bu konularda acaip deneyimsiz blgisizim herşeyi sizlerden öğreniorum ya şu ovulasyon gunu veya testi nedir:/

kızlar başları okuduysanız bu konularda acaip deneyimsiz blgisizim herşeyi sizlerden öğreniorum ya şu ovulasyon gunu veya testi nedir:/

canım ovulasyon gunu demek yumurtlama günü demek yani.ovulasyon testide yumurtladığın günü tespit eder.bende hiç olmucak günde yani yumurtlama olmayan günümde hamiş olduğumu anladım bu test sayesinde 🙂

goncacım hiç olmıcak gün yani yumurtlama olmayan günde hamiş oldum demişsin nedemek bu??yani bizim hep hesapladığımız yumurtalarımızın çatladığı günlerin haricinde bi gündemi döllenmen olmuş.anlatsana😕

hayatım yumurtlama olmayan günümde ovulasyon testi yaptım ya.o zaman anladım hamiş olduğumu yani.biliyosun yumurtlama olmayan günde test negatif sonuç veriyo ya benim net çıkmıştı iki çizgi.onu demek istedim canım 🙂 tabi uzmanlar diyorlarki haftada 3 kere mutlaka ilişkiye girin.sadece yumurtlama gününe bırakmayın diyorlar

Son düzenleme:
ŞİMCİK OLDU İŞTE ANLADIM🙂 BENDE BAŞKA BİŞEY DİYON SANDIYDIM🙂 EVET KESİNLİKLE ÖYLE OLMALI HATTA YUMURTLAMA FALAN HİİÇ TAKİPEDİLMEDEN HAFTADA 3 DEMEK ZATEN ONADA DENK GELİR DEMEK.VALLA AYIPTIR SÖÖÖÖLEMESİ BİZ BUAY ÖYLE YAPTIKTA

ha bizde öyle yapmıştık mart ayında hemde valla kedilerden olduk hee
inş tuttar canım senin bu ay gelirsin buraya hamileyimmmmmmmm diye yazarsın inşallahhhhh