Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

ben yavaştan hazırlanıp sonuçları almaya gidiyorum akşam mutlaka size haber vericem. ve herşeyden önce dilerim ki sizler bebeklerinizi kucağınıza alır gusel bir anneler gunu hedyesi alırsınız.. sağlıklı mutlu bir bebiş nasip olsunn.... dualarınız kabul olur inş...

canım sonuçlarını heyecanla bekliyoruz inşallah pozitif sonuç alırsın🙂
GÜNAYDINNNNN ARKADAŞLAR TEŞEKÜR EDERİM İNŞ. YENİ KALKTIM Bİ KAHVE KEYFİ YAPIYORUM ÖĞLEN SONUÇLARI ALMAYA GİDECEM PEK SANMAMAYA BAŞLADIM SONUÇLARI ALINCA İDRAR YOLU ENFEKSİYONU DENECEK GİBİ GELDİ. AMA HAYIR OLSUN RABBİİM.. RUYA GÖRDÜM RUYAMDA (DUN MERAKTAN TEST YAPMIŞTIM NEGATİFTİ) TESTE SABAH KALKIP BAKIYORUM 2. ÇİZGİ ÇIKMIŞ DİĞER
ESKİ TESTLERİMEDE BAKIYORUM HEPSİ ÇİFT OLMUŞ HAMİLEYMİŞİM.. AZ ÖNCE GİDİP ÇANTAMA BAKIYIM DEDİM TESTİ ELİME ALDIM DUN TERTEMİZ GÖZUKEN T KISMI OKADAR İNCE BAKINCA SANKİ Bİ ÇİZGİ OLACAK GİBİ GELDİ BELKİ PSİKOLOJİK GRDUM AMA OKADAR YAKINDAN BAKINCA SADECE YERİ BELLİYDİ NEDİR BU

canım benimde öyleydi adetimden 1 hafta önce yapmıştım.çok net bakınca gözüküyodu.adet günümde yapınca net çıktı zaten.inşallah rabbim gönlüne göre verir canımm

ya bişi sorcam bilirim of git artık diyeeceksiniz 😛 ya ben dun yaptığım teste çokk yakından bakıorum resmen t yerindeki çizgi nerede olduğunu gölgesini diim göruyorum bu normalmi

ya bişi sorcam bilirim of git artık diyeeceksiniz 😛 ya ben dun yaptığım teste çokk yakından bakıorum resmen t yerindeki çizgi nerede olduğunu gölgesini diim göruyorum bu normalmi

canım az önce yazdım okumadın sanırım.benimde aynı seninki gibiydi.çok dikkatli bakınca anlaşılıyodu.burdaki arkadaslara sordum hatta.test 10 dk da sonuç verir dediler ama b enim o sonuç 2 saat sonra çıkmıştı.adet günümdede çok geç çıktı yine çizgi.inşallah hamişsindir canımm 🙂

canım az önce yazdım okumadın sanırım.benimde aynı seninki gibiydi.çok dikkatli bakınca anlaşılıyodu.burdaki arkadaslara sordum hatta.test 10 dk da sonuç verir dediler ama b enim o sonuç 2 saat sonra çıkmıştı.adet günümdede çok geç çıktı yine çizgi.inşallah hamişsindir canımm 🙂
inşşş.. ben yazdıktan sonra gördüm. hamilemisin sen. bu testte 2 dk sonra sonuç yazıyordu yaptığımda t bölegesi sıfır temizdi bembeyaz. hemen kaldırdım az önce bakıım dedim sararmış biraz o bölge. ama bakıorum t nin nerde olduğu belli ama silik bile değil gölge sanki offf hastaneyi arıyorum sonuçlar çıktıysa geleçem die doktor odasında yok deliricemmmm 🙂))

günaydın sevgi pıtırcıklarıı🙂 nasılsınız bakem iyisinizmi?? benim karnım ağrıyo yaa geçmedi hala kasıklarım şişmiş sanki çizgi oluşmuş böyle böyle enlemesine🙂 kaldı regl 7 günnnn.ben şimdi buay aşılama yaptırcamya heyecan dorukta kızlar inşalahhahhhh tutcek aşım bebişim gelceekk🙂
images

defnemmm dualarımız seninle canım benim inşallahh annesine sıkı sıkı tutunur bizim embriyomuz :D:D

arkadaşlar konuyu kapatalım artık selamet arkadaşımızda bizi sadece bildiği bişey hakkında uyarmak istedi sadece uyarısı biraz sert oldu okadar bütüymeyelim artık.esas konumuza dönelim🙂konumuz:bebek nasıl yapılır🙂

bencede uzatmaya gerekyok bitti gitti :D:D

🙂)) konu dun kapandı zaten.. neyse... valla inşş hayırlı bir sonuç olsun duam hayırlısıysa zamanıysa gelsin bebişim. çünkü biraz gerginim arakadaşlar biz bebiş düşünmüyoruz yani ona sağlam bir gelecek hazırlamak için henuz zemin hazır değil dün düşünüorum hamilesiniz derlerse ne yaparım acaip sevinirim çünkü anne olmak isterim eşime sordum valla sevinmekten önce şok olurum dedi sevinriim ama tabiki allah verdiyse bi bildiği var derim ama bilemedim dedi benide üzdü bu yani ne bileyim daha koşturma içindeyim öğretmenlik bekliyorum şuan tek maaş allaha şükür yetiyor ama bebişe fazla sunmak isteriz kaygım oldu şimdi oyzuden hevesimde kaçtı sonuçlarda hamilelik çııkmıcak diye 🙁 bilmiyorum hem çook istiyorum hem çokkk korkuyorumm

hiç korkma canım bebek bereketi ile gelir derler o yüzden korkma Rabbim yardım eder size hakkınızda hayırlısı olur inşallah.

ben yavaştan hazırlanıp sonuçları almaya gidiyorum akşam mutlaka size haber vericem. ve herşeyden önce dilerim ki sizler bebeklerinizi kucağınıza alır gusel bir anneler gunu hedyesi alırsınız.. sağlıklı mutlu bir bebiş nasip olsunn.... dualarınız kabul olur inş...

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah da neden akşama haber veriyon kıs testi al gel hemencik yaz işte :D:D

ama sen sonradan bakmış yarım saat geçtikten sonra dikkate almayın sonucu diyorlar ama inşallah hamişsindir :D:D

inşşş.. ben yazdıktan sonra gördüm. hamilemisin sen. bu testte 2 dk sonra sonuç yazıyordu yaptığımda t bölegesi sıfır temizdi bembeyaz. hemen kaldırdım az önce bakıım dedim sararmış biraz o bölge. ama bakıorum t nin nerde olduğu belli ama silik bile değil gölge sanki offf hastaneyi arıyorum sonuçlar çıktıysa geleçem die doktor odasında yok deliricemmmm 🙂))

o heyecanı çok iyi bilirim canım.benim aldığım testlerdede 2 ve 5 dk içinde sonuç diye yazıyodu ama fasafiso.ben yaşadım çünkü.benimkini tam 2 saat sora gösterdi.canım ben bide ovulasyon testiyle hamiş olduğumu anladım.çok enteresan demi 🙂

defnemmm dualarımız seninle canım benim inşallahh annesine sıkı sıkı tutunur bizim embriyomuz :D:D

hiç korkma canım bebek bereketi ile gelir derler o yüzden korkma Rabbim yardım eder size hakkınızda hayırlısı olur inşallah.

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah da neden akşama haber veriyon kıs testi al gel hemencik yaz işte :D:D

ama sen sonradan bakmış yarım saat geçtikten sonra dikkate almayın sonucu diyorlar ama inşallah hamişsindir :D:D

hastaneden sonra eskişehire yola çıkıcam çünkü stajım var beden eğitimi ilkokulara derse gidiorum annemlere gidince ordan girerim anca🙂)

Geri