Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

ben yavaştan hazırlanıp sonuçları almaya gidiyorum akşam mutlaka size haber vericem. ve herşeyden önce dilerim ki sizler bebeklerinizi kucağınıza alır gusel bir anneler gunu hedyesi alırsınız.. sağlıklı mutlu bir bebiş nasip olsunn.... dualarınız kabul olur inş...

ya bişi sorcam bilirim of git artık diyeeceksiniz 😛 ya ben dun yaptığım teste çokk yakından bakıorum resmen t yerindeki çizgi nerede olduğunu gölgesini diim göruyorum bu normalmi

canım az önce yazdım okumadın sanırım.benimde aynı seninki gibiydi.çok dikkatli bakınca anlaşılıyodu.burdaki arkadaslara sordum hatta.test 10 dk da sonuç verir dediler ama b enim o sonuç 2 saat sonra çıkmıştı.adet günümdede çok geç çıktı yine çizgi.inşallah hamişsindir canımm 🙂

inşşş.. ben yazdıktan sonra gördüm. hamilemisin sen. bu testte 2 dk sonra sonuç yazıyordu yaptığımda t bölegesi sıfır temizdi bembeyaz. hemen kaldırdım az önce bakıım dedim sararmış biraz o bölge. ama bakıorum t nin nerde olduğu belli ama silik bile değil gölge sanki offf hastaneyi arıyorum sonuçlar çıktıysa geleçem die doktor odasında yok deliricemmmm 🙂))

defnemmm dualarımız seninle canım benim inşallahh annesine sıkı sıkı tutunur bizim embriyomuz

o heyecanı çok iyi bilirim canım.benim aldığım testlerdede 2 ve 5 dk içinde sonuç diye yazıyodu ama fasafiso.ben yaşadım çünkü.benimkini tam 2 saat sora gösterdi.canım ben bide ovulasyon testiyle hamiş olduğumu anladım.çok enteresan demi 🙂