Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

kahve süperdi defnem bu arada h.g canımm ayrıca dualarımız seninle inşş bu sefer tutunsun sana meleğin inşşşş

valla gerçekten ağzına sağlık. ya konu öylesine başladı dilekdeniz bebek resmi yapıp 6 mayısta denize atayım dedi. hıdırellez nedir derken öyle sohbet ederken selamet arkadaş böyle hurafe şeylere çok sinirleniyor ve allaha şirk koşmak olarak göruyor bende buna kızdım ne demek benim yada başkasının yaptığı inandığı yada sadece duyup uyguladığı yada herneyse kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yoktu ..olayı başka boyuta taşıyordu bende cevabını verdim. sonuçta hıdırellez var yada yok inanır yada inanmaz duyar yada yapar bunları benim yargılamaya hakkım yok bence bunun ALLAHA İMANLA DUA ETMEKLE ALAKASI YOK...

ayyyy yaaa gece hiç uyuyamadım yaaaaaaaaaaaa sivrisinekler perişan etti beni yaaa eşime dedim yarın ilk işin sivrisinek için bişiler yapman
ayy deli ettiler yaaaa

cnm zaten hızır aleysellamın yüzü suyu hürmetine Allahtan diliyoruz tabiiki bu hurafe nasıl olur

cnm zaten hızır aleysellamın yüzü suyu hürmetine Allahtan diliyoruz tabiiki bu hurafe nasıl olur

işte böyle insanlara bazen şu cevabı veresim gelir taöbe allahım içimi bilir sadece söylemek için söylüyorum.. ozaman hacca falanda gdip dua etmeyin ne gerek var ozaman ta oralara gitttin peygamberimizi ziyaret ettin diyemi duan kabul olcak ozaman öyle değilmi dua etmenin kulun herşekilde her yerde ihtiyacı var

arkadaşlar konuyu kapatalım artık selamet arkadaşımızda bizi sadece bildiği bişey hakkında uyarmak istedi sadece uyarısı biraz sert oldu okadar bütüymeyelim artık.esas konumuza dönelim🙂konumuz:bebek nasıl yapılır🙂

dünyaya gelen her bebek rızkıyla gelirmiş sözüne ben çok inanıyorum.geldiği evede bolluk,bereket,şans,huzur,tebessüm getiriyo.inşallah hepimize meleklerimiz bereketiyle gelicek.bende 5 sene bunun planını yaptım kenara bebek için para koymadan olmaz dedim ama şimdi bakıyorumda kenara 3 kuruş koyamamışız🙂keşke daha azimli olsaydım diyorum.neyseki artık hiçbirşey için plan yapmamayı öğrendim çünkü hayat bize sürekli sürpriz yapıyo🙂