canım böyle bir risk herzaman vardır neticede korunma başlamamış.belkide siz korunmaya kararverdiğinizde çok geç kalmıştınız bunu sadece doktor bilcek..
aynen öyle riski her zaman var diye tırsak geziyorum 🙂 zaten okudum ya kusura bakmayın açık kelimeler kullanıyorsam zevk suyu denilen şeyde de sperm bulunuyormuş prezervatif kullanmadan önceki dakikalarda riskim var diye korkum ama eşimede saçma geliyor hamilemiyim ki dediğimde dalga geçiyor benle 😛 okudum diyorum varmış öle şeyler anlatamıyorum..
Canım sadece kahve kanama olsaydı belki. ama dediğine göre normal kanama da olmuş. Gene de güvenemiyorsan bir kan testi yaptır varsa mutlaka çıkar. Kafanı rahat ettir. BEbek düşünürsen de 3 ay öncesinden folik asit içmeye başla.Kan yaptır ve sonucu bildir görüşürüz
işte dedğiniz doğru ama nette çok araştırma yaptım 6 aya kadar bile normal adet olanlar var yoğunluk süre aynı. kimiside az olmuş kahverengi ve karışık olan var üstüne görme denilen bişiymiş...
demek gözlerin orman yeşili oo efatsin desene.eskiden bende yeşil gözlü olmak isterdim biara lens almayı düşündüm sonra vazgeçtim dedim bari sevgilim yeşil gözlü olsun oda olmadı eşim ela gözlü oldu
Yaptım canım🙂 Önce ne varsa gene aynıları var. Bir değişiklik yok🙂 İdrar torbasının girişi geliyor ele. O test doğruysa ya ben hamile değilim ya o test yanlış. Bu arada benim sevindiğim bir şey oldu. Eşimin sigortası başlatılıyor. Çok kafaya takıyordum. Normalde daha başlatmıyacaklardı. Zam yapalım demişler ama bebeği söyleyince zam yok ama sigorta var. Bakalım ben ne zaman faydalanacağım
açıkcası bi yanım istiyor bir yanım daha erken diyor öğretmenlik ataması için kpss var onumde bebişle nasıl olur bilemiyorum ama gelse dunyanın en mutlu insanıda olurum annelik duygularım çok yoğun 🙂) benim korkum ben sürekli koşu takla atma gibi hareketler yapıorum oyuzdendi. bakalım cumaya kadar gidecem doktora artık. dun gece mensim çoktan bitmişti ama kahverengi geldi. kızlar sizler kadar deneyim ve bilgim yok bu erken geç dollenme nedr hiç bilmiyorum ilk defa duyyorum bu arada haziranda bir yıllık evli olucam 🙂
kasinma yavv dileğimm sen napıosun yaaa o sigarayı hemen bırakmalısın bebeğine ne kadar zarar verdiğinin farkındamısın hadi kendini düşünmüyosun düşünmüyosun bebeğinimide düşünmüyosun:hıh: iç sen iç yazık küçücük sabumaa kıyamam ben ona sende zehirle bebişin zehirle:hıh: