Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

günaydınnnn canlarımmm 🙂

dün eczaneden o testten bulamadım maalesef yokmuş 😕 bende başka eczaneye sorarım diye başka test almadım ki zaten evde yedekte vardı ama onlarıda yapmak istemedim ilacımı aldım çıktım ama onuda içmedim :D:D bugün o tessten başka ezcaneye sorucam inşallah orda vardır yoksa evdekini yapar ilacımı öle içerim diyorum hayırlısı artık 🙂

dün akşam üzücü bir haber aldım moralim bozuldu bir akrabamız aynı zamanda bir arkadaşımın annesi kalp krizi geçirmiş beyne oksijen gitmediği için beyin ölümü gerçekleşmiş çok ama çok üzüldüm doktorlar 72 saat anca yaşar uyansa bile yatalak kalır demişler Rabbim yar ve yardımcıları olsun Allahım hakkında hayırlısını versin inşallah...
aksiliğe bak ya neyse kısmet işte sen bugün bikaç eczaneye bak inşallah bulurda yaparsın .ama asişim ne olursun hamile olmadığından kesinkez emin olmadan içme şu ilacı yaa.
hastanız içinde çok üzüldüm canım rabbim sağlık sıhhat versin vede yakınlarına sabır metanet......

kızlar haklısınız ama inanın çocuğunuzun bir surat asması ya da acaba üzüldü mü düşüncesi nefes almayı bile anlamsız yapıyor. oğlum ben evleneceğimizi söyleyince de hem üzülmüş hem sevinmişti. Şimdi gayet rahat ve mutlu gene öyle olacaktır. Selamet cim 16 yaşımda evlendirildim canım ben üvey babam vardı ve o zamanın şartları gereği evlenmem lazımdı. sevgi aşk yoktu olmadı. Ama şimdiki eşimle aşık olarak evlendik. Her şey daha bir heyecanlı ve güzel. Hayat nefes almayı becerebildiğimiz sürece yaşamaya değer. Asi çatlattın bu arada ya hadiiiiiiiiiiiiiii
çok zor şartlarda bugüne gelmişsin canım.rabbim daha büyük zorluklarla sınamasın inşallah.ailenize yeni katılacak olan bireyle dahada mutlu olun.oğlunda yakışıklıymış yani heee bahtıda güzel olsun inşallahh🙂

kıslar cumanız mübarek olsun ettiğimiz bütün dualrımız kabul olsun inşşşş :kiss:

Geri