inşallah canım öyledir.herşey yolunda gözüküyo ama yinede olmadımı olmuyo işte kısmetten ötesi yok.belki bu doktor işi kısmetli gelir🙂 çünkü arkadaşım okadar ısrarettiki artık dayanamadım öyle gidiyorum vardır bu işte bi hayır.
kızlar ben geldim çoookk tessüfff ki hoş haber veremiyorum.doktor yok dede ama adet olman lazım pazarertesi bidaha gel dedi yine bakıcaz doktor çok iyi insan ya.sen daha çok gençsin yaşayın biraz diyor eşimle beraber gitmişdik .kızlar bekletdigim icin özür dilerim ama ben çok üzgünüm içmi boşaltmam lazim.çok kötüyüm yaaaa
canım ya üzme kendini daha çok uzun bir zaman var önümüzde daha yeni başladık bebek istemeye lütfen böyle söyleme bir de adet olmadan umudunu kesme canım lütfen....
inşallah canım öyledir.herşey yolunda gözüküyo ama yinede olmadımı olmuyo işte kısmetten ötesi yok.belki bu doktor işi kısmetli gelir🙂 çünkü arkadaşım okadar ısrarettiki artık dayanamadım öyle gidiyorum vardır bu işte bi hayır.
kızlar ben geldim çoookk tessüfff ki hoş haber veremiyorum.doktor yok dede ama adet olman lazım pazarertesi bidaha gel dedi yine bakıcaz doktor çok iyi insan ya.sen daha çok gençsin yaşayın biraz diyor eşimle beraber gitmişdik .kızlar bekletdigim icin özür dilerim ama ben çok üzgünüm içmi boşaltmam lazim.çok kötüyüm yaaaa
canıımmm sakın ola üzülme lütfen evet gecikme olunca umutlandın ama buay kısmet değimiş kuzum gelecek ay inşallah helebi hayırlısıyla regl ol yeni çalışmalara başlayınca herşey yoluna girer.bak doktordan yana şanslısın iyi insanmış.bizde seni umutlandırdık vardır vardır diye ama okadar çok istiyoruzki burda bekleyen kalmasın hepimiz hamiş olalım diye ondan güzelim.inanıyorumki çok beklemicez.sakın öyle kötüyüm deme bak üzme bizi.rahatlucaksan bolbol ağla açıl🙁
canım benim üzülme her şerde bir hayır var demedik mi biz bak yaşında çok genç üzülme için çok erken bence yıllardır çocuk sahibi olamayanları düşün her ay umutluca bekleyip bütün umutlarının yıklımasını düşün beni göz önüne al bak 21 gün oldu hala adet olamadım kaç tane test yaptım hiç birinde yok ve bu aylardır aynı o yüzden haline şükret asla isyan etme Rabbim hepimizi sınavdan geçiriyor inanki burda ki hepimiz anne olucaz sadece zaman ve sabır lazım
canım benim dr un ne güzel ilgilenmiş güzel konuşmuş. Daha edet olmassan gel demiş beni düşünsene 18 nisanda. 0.0 çıktı. adet günüm geçti öyle çıktı.lütfen üzülme belki vardır hiç bilemeyiz bir tanem. ağlamak istiyorsan ağla. bana herkes ağlama demişti ağlamıştım. şimdi yazık boşyere üzmüşüm kendimi diyorum. lütfen bir düşün bu yazdıklarımı.