Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

he şöyle silkelen biraz.evet valla c.tesi allah kısmet ederse gidiyorum hem bende buaralar vajinal kaşıntı var mantar oldum heralde onun için eşimede kendimede ilaç isticem hem önceki yaptırdığım testler falan ne varsa götürcem hemde beni muayene eder gerekli gördüğü başka test varsa ister falan yeni bi adım atmış olurum 1 senedir bugün olur yarın olur diye aynı doktorda pinekledim 1 senede öncesi var etti 2 sene şimdi farklı bişeyler yapma zamanı geldi🙂 doktor dönüşü ilk fırsatta gelişmeleri yazarım tatlım.sende dediğin gibi yap sınav ertesi hemen mayısta git 1 ay daha beklemene gerek yok.hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.bu yaz çooook güzel geçicek içime öyle doğuyoo🙂

ayy şimdiden heyecan yaptım ki ben hahaha bu arada defnem sen rahim filmi hormon testi falan yaptırmışmıydın eşinden sperm testi falan istediler mi inşallahh canım hayırlı haberlerini bekliyorum çok dua edicem hadi hayırlısı bakalım bende mayısada gidicem

kız benim oğlanda çıkmak bilmemişti ha 9 ay 20 günde falan sezeryan oldu. hatta ellerim titreyince acil gittik 1 saat daha gecikseymişiz oğlanda bende gidiyormuşuz. çocuk rahim kanalına inmemiş sancı olmadı hiç. plesanta acımış ve kanı zehirlemeye başlamış. ayyy aklıma geldi briden

canım inşallah bu defa hiç bir sıkıntı yaşamadan alırsın bebişini kucuşuna

ayy şimdiden heyecan yaptım ki ben hahaha bu arada defnem sen rahim filmi hormon testi falan yaptırmışmıydın eşinden sperm testi falan istediler mi inşallahh canım hayırlı haberlerini bekliyorum çok dua edicem hadi hayırlısı bakalım bende mayısada gidicem
ay çıkıyorum dedim çıkamadım otobüsüde kaçırcam heehahaha tatlım ben hormontestlerini,sperm testini bide rahim filmini çektirmiştim hepsi temizdi şükür.ama aklımda kalmasın bi doktora daha gidiyim dedim🙂

kızlar ben geldim çoookk tessüfff ki hoş haber veremiyorum.doktor yok dede ama adet olman lazım pazarertesi bidaha gel dedi yine bakıcaz doktor çok iyi insan ya.sen daha çok gençsin yaşayın biraz diyor eşimle beraber gitmişdik .kızlar bekletdigim icin özür dilerim ama ben çok üzgünüm içmi boşaltmam lazim.çok kötüyüm yaaaa

Geri