Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

saol defnemmm..elimde deil,napim..hayal kirikligi cok kötü bisi..Allah isteyen herkese sabir versin..hayirlisi demekten baska birsey gelmiyor elimden 🙁

yaa kızlar ben çalışıyorum biliyosunuz ve iş yerimdeki arkadaşlarım bebek istediğimizi bilmiyorlar şimdi benim sorum şu bu yumurta takibi için bildiğim kadarı ile iki günde bir gidiliyormuş bu durumda ben nasıl gidicem
siz nasıl yapmıştınız iki günde bir mi gittiniz birde her gittiğinizde alttan mı muayene oldunuz son bişey daha adetinizin ilk gününden itibaren kaç gün gidiyorsunuz ne olur cvp

canım rabbim sabır versin geçmiş olsun çok üzüldüm ama vardır bunda da bir hayır inşallah hayırsıyla tekrar hamile kalırsın ve hayırlısyla kucağına alıp sağlıkla sıhhatle büyütürsün inşallah ...

canım çok sevindim testlerin iyi çıkmasına inşallah hamişlik belirtisidir inşallah seviniriz senin içinde canım ya

tatlım minosetin etken maddesi parasetamol ve gerçekten en güvenilir ilaçlardan parol , tylol , setamol türev ilaçları minosetin bunları bulabilirsin belki hem doktor bebeği bilerek verdiyse ilacı sıkıntı olmaz inşallah

asicim sev tabi kocişini allah bozmasın canım rabbim bir birinize olan sevginizi cennette de yaşayanlardan etsin inşallah allah kem gözlerden korusun

tatlım zaten bebek varken o söktürücüleri alsan da bir işe yaramaz ben doktoruma sormuştum bebişe bir zararı olur mu diye bebek olsa sökmez adeti demişti

sağol canım asimm. işin aslı umutsuzunm çünkü kanda baktırmıştım kesin oluyor biliyorsun ama hayırlısı belki bir süpriz de yapabilir meleğim bana

tatlım bence hiçte kesin olmuyor 6 ay önce bana da sorsalar kan testi kesin sonuç veriri derdim ama ablam 20 haftalık hamile ve 5 haftası geçmişti kan testi yaptırdı çıkmadı her gün idrar testleri yapıyordu artık ben kanser falanım galba baksana çok kötü durumdayım başımı kaldıramıyorum sürekli midem bulanıyor başım ağruyor ne oldu falan derken taa 7. haftada çıktı kanında yani hiççç belli olmaz bu test işi üstelik bizim yeğenin gelişimi çok iyi bir hafta önden gidiyor ama bellide olmuyor inşallah hamişsindir

kizlarrrr adet oldum
cokk kötüyüm,karnimda cok agrio..sabah bi ümit baktim hala olmamistim..ama sonraaaa
valla bende umut filan kalmadi..olmuyo yaaa...

öyle deme umutsuz olma umutlu olmak müslümaların hasletlerindendir unutma bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur kısmet bu iş rabbimin bir bildiği vardır üzme kendini o çok büyük ve çok zengin bir bakmışsın ol demiş ve oluvermiş hayırlıs canım

kızlar nerdesiz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ağlayacam gelin artık

Ben bugun hastaneye gidecem beta hcg yaptırmaya.O kadar cok korkuyorum hem cok heyacanlıyim.Ruyamda bana bir şeyler söylüyodular inşeallah hayrlı olur.Nolur dua etın

ağlama bir tanem hoş gelmişsin safalar getirmişsin özledik kız seni canım benim ne güzel olmuş net bağlatmanız hayırlısı olur inşallah canım benim inşallahhhhhh hamişsindir güzel arkadaşım benim senden güzel haberler bekliyorum canım benim

ne güzel rüyalar görüyorsunuz ya bu bebek rüyaları çok güzel oluyor 2- 3 ay önce bende 2 yaşalrında ikiz erkek çocuklarım olduğunu görmüştüm babalarına benziyordular o kadar güzellerdi ki uyandığımda kendimi gülerken buldum yarım saat gülerek tavanı izlemiştim inşallah gerçekten bebişlerimizi kucağımıza alıp izlerkende öyle güleriz hayırlısıyla sağlıkla ve afiyetle

amma çok şey yazmışsınız ya cevap verince bir sayfa yazı oldu😀

asicik valla ben hiç yumurta takibi yaptırmadım ondan sana birşey diyemiyorum ama sanırım 2 3 güne bir çağırıyorlar en geç , alttan muayen meselesine bişey diyemiyorum ama doktorların tercihine göre değişebilir belki ama vajinal ultroson daha güvenilir sonuç veriyor diye biliyorum