Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

aa yapma böyle pelin böyle karamsar olursan olmaz tabi.belki vardır diye ümitlenebilmek negüzel bişey onu düşün.şanslıyız biz.hiç bebek sahibi olamayacağını bilen insanlar var onların hiçbir aydan umutları bile yok.regl olunca üzülsekte birkaç günde atlatıp umutsuz olmadan gelecek ay için çalışmalıyızki şansımız olsun.hadi canım takma kafana bizimde olucak birgün 🙂

selam canım demek hala olmadın sen.bebişin yokluğundan eminsen inşallah enkısa zamanda regl olursun ve kafan rahatlar🙂

saol defnemmm..elimde deil,napim..hayal kirikligi cok kötü bisi..Allah isteyen herkese sabir versin..hayirlisi demekten baska birsey gelmiyor elimden 🙁

bugün dolabımızı indirdim valla defnem giymediklerimizi filan ayırdım kısss iş güc işte bahar geldi temizlik zamanı :D:D
ozaman oldu bak kolay gelsin canım🙂ayy bahar temizliğine bayılırım yaa hiç üşenmem fıstık yaparım evi ama evde değilim şuan anca haftasonu dünakşam bende başladım biraz dolaplardan hava zaten tam temizlik havası

yaa kızlar ben çalışıyorum biliyosunuz ve iş yerimdeki arkadaşlarım bebek istediğimizi bilmiyorlar şimdi benim sorum şu bu yumurta takibi için bildiğim kadarı ile iki günde bir gidiliyormuş bu durumda ben nasıl gidicem :tsk: siz nasıl yapmıştınız iki günde bir mi gittiniz birde her gittiğinizde alttan mı muayene oldunuz son bişey daha adetinizin ilk gününden itibaren kaç gün gidiyorsunuz ne olur cvp :tsk:

lavinyacım ben malesef bebişimi kaybettim beni hamişler listesinden çıkarırmısın çok kötüyüm şu anda kendimi toparlayan akadar uzuuuuuun bi süre olamam buralarda inşallah geri geldiğimde bütün bebek isteyenlerin hayırlı haberlerini alırım bu arada yeni hamişler varmış tebrik ederim hepsini Allah tamamına erdirsin inşallahAllah düşmanıma vermesin derler ya öyle bi acı yaşıyorum şu anda 4 gün oldu bebişimi kaybedeli bi taraftan sancım hala devam ediyo diğer taraftan içim yanıyo sanki dedim ya Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın iki aylıktı bebişim ama ne farkederki o da benim bi parçamdı işte hamiş arkadaşların Allah bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin

canım rabbim sabır versin geçmiş olsun çok üzüldüm ama vardır bunda da bir hayır inşallah hayırsıyla tekrar hamile kalırsın ve hayırlısyla kucağına alıp sağlıkla sıhhatle büyütürsün inşallah ...:uhu:

hoş bulduk canlarım bu arada eşimin tahlilide iyi bendede sorun yok bu ay yumurtladığım günde ilişkiye girdik ama kızlar ilişkiden 2 gün sonra acayip belim ağrıyo ve sağ kasığımda batma şeklinde ağrı var ve adedime 12 gün var göğüslerim şişti vede ağrıyo gebelik olabilirmi acaba

canım çok sevindim testlerin iyi çıkmasına inşallah hamişlik belirtisidir inşallah seviniriz senin içinde canım ya:hula:

Papatyam orda minoset bulma şansın var mı? Ben de hamileyken diş ağrısı çekmiştim.Dr minoset vermişti. o bebeğe zararı olmayan bir ağrı kesici.Eğer yoksa etken maddesine bakalım. Aynı özelliklerde başka bir ilaç iç bari olmaz mı? Böylece için rahat eder.Hem korkma bebekler ilk 2 aya ladar kendilerini koruyabiliyorlarmış.Bizler gene de dikkatli olmalıyız ama üzülme.

tatlım minosetin etken maddesi parasetamol ve gerçekten en güvenilir ilaçlardan parol , tylol , setamol türev ilaçları minosetin bunları bulabilirsin belki hem doktor bebeği bilerek verdiyse ilacı sıkıntı olmaz inşallah

Günaydınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmm :deli:

Dün 23 nisandı o yüzden bizede tatildi :D:D eşim pazar günü doğum günüm için hiç birşey yapmadı sadece sabah elinde çiçekle geldi :hıh: bende bütün gün trip attım ama sonra kendini affettirdi :D:D güzelce tatil yaptık bana hediyeler aldı gezdik tozduk ohh bütün sinirim stresim gitti hahaha ama bugün çok yorgunum uykum var :D:D

birde pazar günü film izledik çok güzeldi yaaa tam benlikti hamilelik üzerine bir filmdi sizede öneririm kızlar filmin adı Mutlu bir olay :D:D gerçekten keyif alarak izledik eşimde çok beğendi sizde izleyinnnnnnnnnnnn:deli:

bu arada ben eşime aşığım yaaaaaaaa:hıms: :deli: aşkitomu çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:deli:

hheee sölemeyi unuttum ben halaa adet olmadım yaa :tsk: pazar sabahı test yaptım ama negatif çıktı güya eşime süpriz yaparım diye düşünüyodum ama fos çıktı:tsk: ne adet belirtim var nede gebelik en iyisi söktürücüyü bugün alıyorum öfff sıkıldım artık :tsk: neyse moral bozmak yok çok mutluyum :D:D

he bu arada yumurta takibi nasıl yapılıyor kızlar bilen var mı ? hergün mü gitmek gerekiyor ?

asicim sev tabi kocişini allah bozmasın canım rabbim bir birinize olan sevginizi cennette de yaşayanlardan etsin inşallah allah kem gözlerden korusun:kiss:
tatlım zaten bebek varken o söktürücüleri alsan da bir işe yaramaz ben doktoruma sormuştum bebişe bir zararı olur mu diye bebek olsa sökmez adeti demişti

sağol canım asimm. işin aslı umutsuzunm çünkü kanda baktırmıştım kesin oluyor biliyorsun ama hayırlısı belki bir süpriz de yapabilir meleğim bana

tatlım bence hiçte kesin olmuyor 6 ay önce bana da sorsalar kan testi kesin sonuç veriri derdim ama ablam 20 haftalık hamile ve 5 haftası geçmişti kan testi yaptırdı çıkmadı her gün idrar testleri yapıyordu artık ben kanser falanım galba baksana çok kötü durumdayım başımı kaldıramıyorum sürekli midem bulanıyor başım ağruyor ne oldu falan derken taa 7. haftada çıktı kanında yani hiççç belli olmaz bu test işi üstelik bizim yeğenin gelişimi çok iyi bir hafta önden gidiyor ama bellide olmuyor inşallah hamişsindir

kizlarrrr adet oldum :18: cokk kötüyüm,karnimda cok agrio..sabah bi ümit baktim hala olmamistim..ama sonraaaa :grev: valla bende umut filan kalmadi..olmuyo yaaa...

öyle deme umutsuz olma umutlu olmak müslümaların hasletlerindendir unutma bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur kısmet bu iş rabbimin bir bildiği vardır üzme kendini o çok büyük ve çok zengin bir bakmışsın ol demiş ve oluvermiş hayırlıs canım

selam kardeşlerim ben geldim nasılsız canlarım baya zaman oldu giremiyordum şukur ttnett baglatdım bugun acdılar.kızlar o kadar özlemişdimki sizi.cok şukur ben olmadımda 1 hamişmizde olmuş tebrik ediyorum,...lavişim,asişim, defnecim koyusıyahcım nasılsız kızlar.hamışler sızden nbr nasıl gidiyor hamişlik bebişler nasıllar.bundan sonra rahat rahat gire bılecem.vınndan canım kurtuldu...eee bana gelınce ben adet olmadım hala..5 aydı duzenlı adet oluyordum.belırtı olarak afedersiz fazla beyaz ayran gibi akintı,sol tarafta bir tuaf ağri ağrı gibi deyilde batma gibi bir şey kendimden nasil bir şey anlamıyorum,birde ayaklarda cok yorğunluk başka bir şey yok..test falan yaptırmadım bugun 2 gun geçti....ama ümit etmiyorum...
kızlar nerdesiz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:18::yahoo:ağlayacam gelin artık :yyy:

Ben bugun hastaneye gidecem beta hcg yaptırmaya.O kadar cok korkuyorum hem cok heyacanlıyim.Ruyamda bana bir şeyler söylüyodular inşeallah hayrlı olur.Nolur dua etın

ağlama bir tanem hoş gelmişsin safalar getirmişsin özledik kız seni canım benim ne güzel olmuş net bağlatmanız hayırlısı olur inşallah canım benim inşallahhhhhh hamişsindir güzel arkadaşım benim senden güzel haberler bekliyorum canım benim:kiss:

ay benimde günüm yaklaştı inşllh varsa olmam yoksada gecikmeden olurum bu arada sürekli baş agrısı çekiyorum bu aralar ilaçta kullanmak istemiyorum bilmiyorum bakalım ne olcak halimiz inşllh meleklerimiz bekletmeden gelir bide sizede anlatmadan yapamııycagım rüyamda bebegim olmuş ve emziriyordum resmen gögsümden süt geldigini gördüm bebegimide emziriyordum ay çok güzeldi ya

ne güzel rüyalar görüyorsunuz ya bu bebek rüyaları çok güzel oluyor 2- 3 ay önce bende 2 yaşalrında ikiz erkek çocuklarım olduğunu görmüştüm babalarına benziyordular o kadar güzellerdi ki uyandığımda kendimi gülerken buldum yarım saat gülerek tavanı izlemiştim inşallah gerçekten bebişlerimizi kucağımıza alıp izlerkende öyle güleriz hayırlısıyla sağlıkla ve afiyetle

canım çok üzüldüm geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum o acıyı ben ikikere yaşadım rabbim kimseye yaşatmasın allah sabır versin banada 8 gün oldu şimdi biraz daha iyiyim ama elbette aklına gelince için sızlıyor yalnızca hamile kalmak yetmiyor rabbim hayırlı ve sağlıklı kucağımıza alıp analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin kaybettiğimiz bebişlerimiz bizi cennet kapısında bekliycekmiş öyle duymuştum inş öyle olur

evet canım ben de duymuştum cennet de aileleri görecekmiş ve hep yanlarında olacakmış bebişleri canım sana da üzüldüm çok ama inşallah bir daha ki bebişini sağlıkla kucağına alabilmen için bir ara durak olmuşdur o zaman kan sulandırırcı kullanarak bebişini alırsın kucuşuna sağlıkla sıhhatle büyüdüğünü ve onun çocuğunu sevdiğin günleride görürsün inşallah üzme kendini canım bol bol dua et ibrahim suresi oku özellikle o surede hazreti ibrahimib bir duası var ya onu oku bol bol inşallah en kısa zamna da tekrar hamile kalırsın canım

Kızlar günaydınnnn,
Ceylan gözlüm inşallah bebişin gelmiştir.

Bende dün doktoruma gittim..7 günlük gecikmenin sebebi kist miş..(adetin 3.günü gittim)Basit kistlerim oluşmuş.klomene vücudum çok tepki vermiş ve çatlamamış..bu ay;ginera doğum kontrol hapı verdi.,kistleri eritmesi için.yani bu ay pas geçiyoruz.Hayırlısı olsun bakalım..adet olunca yine 3.günü gidicem ve klomenin sayısını düşürecek..Ben artık çok takmıyorum..Hayırlısı ne zamn olursa Rabbim ne zaman verirse.

hayırlısı inşallah en kısa zamanda bebişin olur seninde, aslında takip yapması gerekirmiş doktorunun benimde doktorum günde ikiyle başlattı ama çok hızlı ilerliyordu benim pko diye vermişti öyle bir de ben zaten uzaktayım kontrol yaptıramıyorum ama seni kontrol etmeliydi doktorun canım istersen başka bir doktora da görün bir tanem hayırlısı bakalım

ayy takcim ne güzel ALlah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin kuzum yaa :kiss:

hadi hayırlısı olsun iyi haberlerini bekliyorum cnmm rğyanda hayr olsun inşş cnmm

yaaaaa niyeee seni listeden cıkatıyorum yaaa dur işte orda bi zararı yok ya :D:D bu arada demek kisttenmiş inşş atarsın biran önce cnm benim

ececim h.g cnmm nasılsın

kıslar yaa dün eşim tatildi benimde 23 nisanda okulda calıştığı için tatil yapamadı 24ünü tatil yapmışlar öle yani bizde tatilimizi yaptık diyelim dışarı filan cıktık 🙂

ne güzel ya gezin tabi kafaları boşaltın mutlu olun ki bir an evvel bebişiniz olsun hayırlısıyla, benim eşimin işleri çok yoğun benim de okul çok yoğun biz pek vakit ayıramıyoruz bir birimize hatta maç bile yapamıyoruz çoğunlukla hayırlısı benim bu aydan hiç umudum yok ama kısmet tabi

essen doğumgününü ekledik kıs oraya listeden cıkarmayayım seni nolurrrr

çıkarma canım kesinlikle yok öyle listeden çıkmak dursun yaa nezararı varki.

çıkarma esseni bencede canım arkadaşım benim bu ay olmazsa gelecek ay olur biz seninle bekleriz inşallah:kiss:

günaydın canlarım🙂nasılsınız bakalım ben pek iyi değilim dünkü şehit haberlerinden sonra moral sıfıra düştü.lanet olsun gerçekten şu teröre yaa.şehitlerden biri benim oturduğum yerden komşumuzun oğlu sinan şen🙁 dahada bi üzüldük hallerine şahit olunca bugün cenazeleri var gidicem kısmetse🙁

allah rahmet eylesin kuzum geri de bıraktıklarının ve tüm ülkemizin sabrını artırsın bir an evvel şu teröristleri ıslah etsin rabbim yok ıslah etmek murat etmiyorsa kahretsin inşallah:sinirli:

kız benim kac gün gecti artk saysını unuttum 8de olmam lazmdı nisanın hala yok ya artk olsamda tedavye devam etsem

canım bir doktora gitsen artık belki müdahale edilmesi geren bir şey vardır inşallah önemli bir sorun yoktur inşallah hamişliktendir gecikmen

bide artık derslere başlamam lazım gec bile kaldım yaa sık giremem artık heralde bi bakar cıkarım heralde

ayyy cnm benimmm bide bu ay yakı yapcam sizi habersiz bırakmam merak etme

sorma canım ya bende hiç okul derslerimden başımı alıpta kpss çalışamıyom hayırlıs allah azim versin sana da bana da bir de zihin açıklığı tabi:lau:

ben senden heveslendim regl olunca yapıcam kaçıncı gün yapmak lazımmış öğrenebilidnmi??? bide şey söylicem dün kızlar chatte diyolardı yıllardır çocuğu olmayan biri ghavuç tohumunu kaynatıp günde 1 bardak içmiş bunlar 3 arkadaşlarmış 3 üde hamile kalmış daha o ay.denesekmi diyorum??

havuc cörek otu neler neler daha yaa aslında ben hyıta başlamıştım ona devam edemedim bi ara gidip 6 kutu birden alacam 3 ay kullanacam onu o düzene sokmuştu beni

ben de bu ay yakı yapmayı düşünüyorum bakalım ne olacak, bu havuç tohunu ne zaman kullanılıyyormuş ben anlamadım bir de hyıt da nedir ben hiç duymamıştım ne işe yarıyor ki?

bugün de olmassa öyle veriyim 18 inde çok ağladım çünkü. kan testi başka bir psikolojiye sokuyor insanı. daha çok üzülüyor insan

canım benim ağlama sonuç ne olursa olsun bak senin bir oğluşun da var ne güzel rabbim tekrar nasip eder inşallah anne olmayı bir de zaten pozitif çıkmış testte inşallah hamişsindir dualarım seninle:kiss:

slm herkeseeee. bugn adet günüm henüz olmadım adet belirtim de yok ama dün dediğim gibi arada birkaç dk içinde sol kasığıma ağrı giriyor ve geri bitiyor ağrı. hamiş olduğumu düşünmüyorum artık bugün yarın olurum muhtemelen. mutsuzum çok mutsuzum:grev:

mutsuz olma melek yaaa umutlandırmak istemem ama ben senden umutluyum bence hamişim diceksin inşallah ben o yönde dua ediyorum sana inşallah hamişlik haberini alıcaz hem de en kısa zamanda sen de bol bol dua et inşallah verecek rabbim

bende olcam galiba tuhaf bi agrı var kasıklarımda bide kocişle tartıştım agrım daha çok arttı başım agrıdan patlıycak gibi of ya canım çok sıtkın artık olruna bıraktım eşimşde göndermiycem dr olursa olur olmazsa yapcak bişey yok artık

ya öyle söyleme eşin doktora gitsin bak olursa olur olmazsa olmaz ne demek sen duanın ardını kesme hem her evlilikte kötü süreçler yaşanabiliyor bakarsın her sıkıntı geçer sonra pişman olma söylediklerine

images
ben şimdi burda olup kumsala uzanmak ve tenime güneş damlasın istiyorum yaaa çok sıkıldım

yaza ne kaldı gidersin güzel güzel tatillere inşallah , sağlığın nasıl oldu canım ya ben de hala bir değişiklik yok staja falan gidince de iyice kötü oldum bu gün gidemedim artık yatışlardayım yine dersler çok yoğun koşturma başlıcak yine hayırlısı artık

amma çok şey yazmışsınız ya cevap verince bir sayfa yazı oldu😀:haha:
asicik valla ben hiç yumurta takibi yaptırmadım ondan sana birşey diyemiyorum ama sanırım 2 3 güne bir çağırıyorlar en geç , alttan muayen meselesine bişey diyemiyorum ama doktorların tercihine göre değişebilir belki ama vajinal ultroson daha güvenilir sonuç veriyor diye biliyorum

Geri