Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

cnm ben zaten cemoştan ayrıntıları öğrenmiştim benim adet düzensiz ya ondan 12. gün filan takacam ama düzenli biri yumurtlama zamanı takacak 14.gün filan takıp 3 gün kalacakmış o belinde

havuc cörek otu neler neler daha yaa aslında ben hyıta başlamıştım ona devam edemedim bi ara gidip 6 kutu birden alacam 3 ay kullanacam onu o düzene sokmuştu beni

havuc cörek otu neler neler daha yaa aslında ben hyıta başlamıştım ona devam edemedim bi ara gidip 6 kutu birden alacam 3 ay kullanacam onu o düzene sokmuştu beni
ya evet aslında daha neler neler var yapmaya kalksak.ama ben soğan kürüne başlayıp yarım bıraktım okadar hiçbişey denemedim bugüne kadar regl olunca incir-havuç kürü yapıcam kesin kararlıyım bide yakı koyucam.benim reglim düzenlidir canım genelde 28 günde bir olurum ozaman ben 14.günmü koyayım diyosun??

evet cnm adetin düzenliyse yumurtlamana yakın beline tak 3 gün kalsın ilişkiye gir inşş tutar o yakının spermi cekici özeliği varmış rahme cekiyomuş heralde denemedim demezsin yani en azından bide zararı yokmuş belinde bi arıza bişi varsa bile düzeltiyomuş

peynirimi yedim bile🙂 testimi de yaptım miratech marka. ikinci çizgi gölge gibi ama var. kan tahlilinden önce 3 tane yapmıştım bu testten bırak çizgiyi orda gölge bile çıkmamıştı. Ama çizgi koyulaşmadıkça emin olmıycam. Zaten bugün 35. günüm. Bugün de adet olmassam ya hamileyim ya bir sorun var.