Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben senden heveslendim regl olunca yapıcam kaçıncı gün yapmak lazımmış öğrenebilidnmi??? bide şey söylicem dün kızlar chatte diyolardı yıllardır çocuğu olmayan biri ghavuç tohumunu kaynatıp günde 1 bardak içmiş bunlar 3 arkadaşlarmış 3 üde hamile kalmış daha o ay.denesekmi diyorum??
cnm ben zaten cemoştan ayrıntıları öğrenmiştim benim adet düzensiz ya ondan 12. gün filan takacam ama düzenli biri yumurtlama zamanı takacak 14.gün filan takıp 3 gün kalacakmış o belinde
havuc cörek otu neler neler daha yaa aslında ben hyıta başlamıştım ona devam edemedim bi ara gidip 6 kutu birden alacam 3 ay kullanacam onu o düzene sokmuştu beni
havuc cörek otu neler neler daha yaa aslında ben hyıta başlamıştım ona devam edemedim bi ara gidip 6 kutu birden alacam 3 ay kullanacam onu o düzene sokmuştu beni
ya evet aslında daha neler neler var yapmaya kalksak.ama ben soğan kürüne başlayıp yarım bıraktım okadar hiçbişey denemedim bugüne kadar regl olunca incir-havuç kürü yapıcam kesin kararlıyım bide yakı koyucam.benim reglim düzenlidir canım genelde 28 günde bir olurum ozaman ben 14.günmü koyayım diyosun??
ya evet aslında daha neler neler var yapmaya kalksak.ama ben soğan kürüne başlayıp yarım bıraktım okadar hiçbişey denemedim bugüne kadar regl olunca incir-havuç kürü yapıcam kesin kararlıyım bide yakı koyucam.benim reglim düzenlidir canım genelde 28 günde bir olurum ozaman ben 14.günmü koyayım diyosun??
evet cnm adetin düzenliyse yumurtlamana yakın beline tak 3 gün kalsın ilişkiye gir inşş tutar o yakının spermi cekici özeliği varmış rahme cekiyomuş heralde denemedim demezsin yani en azından bide zararı yokmuş belinde bi arıza bişi varsa bile düzeltiyomuş
peynirimi yedim bile🙂 testimi de yaptım miratech marka. ikinci çizgi gölge gibi ama var. kan tahlilinden önce 3 tane yapmıştım bu testten bırak çizgiyi orda gölge bile çıkmamıştı. Ama çizgi koyulaşmadıkça emin olmıycam. Zaten bugün 35. günüm. Bugün de adet olmassam ya hamileyim ya bir sorun var.