sağol lavişim bekleyeceğiz bakalım umut etmekten başka çaremiz yok.
senin kan değerlerin düşmüş olabilir yeniden canım. eğer kan yapımına yardımcı gıdalarda tüketmyorsan zaten hepten yandın.mesela demir eksikliğine bağlı bir kansızlık varsa aynı zamnda saçlarında çok çabuk dökülür. sen dr yolunu tut yine yada dediğin gibi pekmez ye bol bol
iyi yapmışsın girmişsin lavişim. bak ben sana dedim gıda bozukluğun varmış. canım ıspanakta bol miktarda demir bulunur. ayrıca çay fazla içme demr emilimini azaltarak aldığın gıdalardan yarar görmeni engeller
ferrum yada ferrosanol çok etkilidirler. ancak sen bir kan ver özellikle demir ve demir bağlama kapasitesine baksınlar. çnkü eğer demir bağlama kapasiten de düşükse yesen bile vücudun demiri tutmaz
ferrum yada ferrosanol çok etkilidirler. ancak sen bir kan ver özellikle demir ve demir bağlama kapasitesine baksınlar. çnkü eğer demir bağlama kapasiten de düşükse yesen bile vücudun demiri tutmaz
yeni konu açtım kansızlıkla ilgili hakkaten senin nerdeyse bütün belirtilerin var. bide bak ne diyo hamilelerde bebişin ölümüne bile neden oluyomuş kuzum
yeni konu açtım kansızlıkla ilgili hakkaten senin nerdeyse bütün belirtilerin var. bide bak ne diyo hamilelerde bebişin ölümüne bile neden oluyomuş kuzum