Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

aminnnn canım Allah bu güzel dileklerini kabul eder inşallah. lavişim topiğin gerçekten uğurlu geldi herkese😀

lavişim gelmişsin sen de sabahtan beridir yoktun kızzz

cnm bugün pazar normalde pazarları girmem nete ama eşim evde değil işi cıktı dışarda bende bi bakim dedim :D:D

maşallah kızlr topik gerçekten ugurlu geldi herkese göbişler bebek oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin içindede bana nasip etsin inşllh

evet cnm hemde nasıl hadi senide koyalım hamişler listesine inşşş

sağol lavişim bekleyeceğiz bakalım umut etmekten başka çaremiz yok.

senin kan değerlerin düşmüş olabilir yeniden canım. eğer kan yapımına yardımcı gıdalarda tüketmyorsan zaten hepten yandın.mesela demir eksikliğine bağlı bir kansızlık varsa aynı zamnda saçlarında çok çabuk dökülür. sen dr yolunu tut yine yada dediğin gibi pekmez ye bol bol

ayy evet cnm yaa saclarımda dökülüyo cok demekki ek gıda almıyorum ben en iyisi demir neyde varsa onlardan tüketeyim biraz

demir eksikliğinin nedenleri coğu bende uyuyo valla hemen bişiler yapmam lazım

halsizlik baş ağrısı baş dönmesi çabuk yorulma iştahsızlık tırnak kırılması çabuk üşüme sac dökülmesi hepsi var yani bende

iyi yapmışsın girmişsin lavişim. bak ben sana dedim gıda bozukluğun varmış. canım ıspanakta bol miktarda demir bulunur. ayrıca çay fazla içme demr emilimini azaltarak aldığın gıdalardan yarar görmeni engeller

ferrum yada ferrosanol çok etkilidirler. ancak sen bir kan ver özellikle demir ve demir bağlama kapasitesine baksınlar. çnkü eğer demir bağlama kapasiten de düşükse yesen bile vücudun demiri tutmaz

ferrum yada ferrosanol çok etkilidirler. ancak sen bir kan ver özellikle demir ve demir bağlama kapasitesine baksınlar. çnkü eğer demir bağlama kapasiten de düşükse yesen bile vücudun demiri tutmaz

ayyy ben bi ara gittim dedim ya o zaman ilacla düzelmişti düzeldiyse bu demir bağlama kapasitem var demekmi??

yeni konu açtım kansızlıkla ilgili hakkaten senin nerdeyse bütün belirtilerin var. bide bak ne diyo hamilelerde bebişin ölümüne bile neden oluyomuş kuzum

bebğim herkesin demir bağlama kapasitesi var ama bunun miktarı da önemli normalde 253 civarında olması gerekiyor bu değerin en son hatırladığım

öyle tabi bebeğim kansız yaşayabilirmisin hayır e kanın temel bileşeni demir olduğu içinde çok çok önemli

Geri