asişimm cnm iyiki doğdun iyiki varsın tatlımm yeni yaşın sana mutluluk sağlık başarı en güzelinden bi bebiş getirsin Allahın izniyle cnmm iyiki varsın iyiki tanıdım seni
kıslar biliyosunuzki 7 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 8. hamişimiz kim olacak ????
HAMİŞLERİMİZ
Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş
Selam kızlar benim 20 nisan dı. bekliyorum bakalım belki bugün olur.Dün sabah beyazımsı bir akıntıyla beraber pembe bir şey geldi. hah dedim oldum heralde.Hani olmadığını biliyorum bari olsunda rahatlayım diye ama daha ses yok🙁
Selam kızlar benim 20 nisan dı. bekliyorum bakalım belki bugün olur.Dün sabah beyazımsı bir akıntıyla beraber pembe bir şey geldi. hah dedim oldum heralde.Hani olmadığını biliyorum bari olsunda rahatlayım diye ama daha ses yok🙁
Asimmm Doğum günün kutlu olsun......Eşinle gelecek bebişinle ve ailenle nice sağlıklı mutlu uzun senelere canım..İyi ki tanıdık seni ...öpüyorum kocamannnn...:kutlama1: