Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ayy kıslar kocişim gelir ben cıkıyorum kendinize iyi bakın asişimmmm doğumgünü cocuğu doğumgünün şimdiden kutlu olsun yarın ayrıntılı kutlama yaparık sizi seviyorummmm
ayy kıslar kocişim gelir ben cıkıyorum kendinize iyi bakın asişimmmm doğumgünü cocuğu doğumgünün şimdiden kutlu olsun yarın ayrıntılı kutlama yaparık sizi seviyorummmm
asiciğim nice mutlu sağlıklı yaşlara.. her yeni yaşın yeni güzellikler ve mutluluklar getirsin sana. hep sevdiklerinle ve hep istediğin şekilde uzun bir ömür dilerim.
Sevgiler,
defnemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sizi tanımak benim sizinle dost olmak kardeş olmak benim bu hayatta aldığım en güzel hediye teşekkür ederim candostlarım 🙂
asiciğim nice mutlu sağlıklı yaşlara.. her yeni yaşın yeni güzellikler ve mutluluklar getirsin sana. hep sevdiklerinle ve hep istediğin şekilde uzun bir ömür dilerim.
Sevgiler,
asişimm cnm iyiki doğdun iyiki varsın tatlımm yeni yaşın sana mutluluk sağlık başarı en güzelinden bi bebiş getirsin Allahın izniyle cnmm iyiki varsın iyiki tanıdım seni