Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

ayy kıslar kocişim gelir ben cıkıyorum kendinize iyi bakın asişimmmm doğumgünü cocuğu :D:D doğumgünün şimdiden kutlu olsun yarın ayrıntılı kutlama yaparık :D:D sizi seviyorummmm :asskim:

DSC04723.JPG

asiciğim nice mutlu sağlıklı yaşlara.. her yeni yaşın yeni güzellikler ve mutluluklar getirsin sana. hep sevdiklerinle ve hep istediğin şekilde uzun bir ömür dilerim.
Sevgiler,

bu attığın kahkahalar sana doğumgünü hediyem olsun bu kıyağımıda unutma en lüküs hediye benden geldi :humble:

defnemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sizi tanımak benim sizinle dost olmak kardeş olmak benim bu hayatta aldığım en güzel hediye :kiss: teşekkür ederim candostlarım 🙂

bu arada kesine kesin adet oluyorum leke geldi yine benden :D:D ohh beeeeeeeeeeeeeee :deli:

hadi gözün aydın önümüzdeki maçlara bakıcaz artık darısı bana :D:D

asişim buda benden sana afiyet olsunn

ooooooo :abo: ne kadannnn da güzel bir pasta yemede müzeye koy yaniii hahaha bayıldım bayıldım hahaha

kızçeler bende kaçtım bitti mesaim hepinizi öptüm allaha emanet olun:oppucuk:

hoşçakal bitanemmm çok öpüyorum ve seviyorummmmm Allaha emanet ol :kiss:

asiciğim nice mutlu sağlıklı yaşlara.. her yeni yaşın yeni güzellikler ve mutluluklar getirsin sana. hep sevdiklerinle ve hep istediğin şekilde uzun bir ömür dilerim.
Sevgiler,

canımmmmm hamişimmmmmmmmmmmmmmmmmm çok teşekkür ederimm bitanem inşallah hepimiz hep mutlu sağlıklı uzun ömürler yaşarız iyiki varsınız candostlarım :kiss:

Geri