Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

defnem bişi sorcam cnm şimdi aşılama için bana önce catlatma iğneleri filan vurmuştum kendime ben sen nasıl olacak peki

yani demek istediğim önce yumurtalar büyütülüyo ya catlatma iğneleriylemi şart büyütmek klomenle filanda oluyomu acaba yoksa sen gidince direkt catlatma iğneleriyle mi işe başlanacak??

evet defnecim valla öle bi para döktükki bide özele gittim dr da manyağın tekiydi ne halden anlıyo ne bişey somurtkan bişiydi sinir oluyodum birazda ondan soğudum gitmiyorum yaa
benim doktorum somurtkan değildi ama çok net bi doktordu ayrıntı sevmezdi oyüzden ben neyi sorarsam ona cevapverirdi bende ne biliyim hep ne soracağımı
sonuçta negatif olunca hep onu bıraktım 2 aydır gitmiyorum şimdi yine özele ama başka bi doktora gidicem belki uğurlu gelir

yani demek istediğim önce yumurtalar büyütülüyo ya catlatma iğneleriylemi şart büyütmek klomenle filanda oluyomu acaba yoksa sen gidince direkt catlatma iğneleriyle mi işe başlanacak??
canım normal yumurta takibi gibi seyrediyo durum.reglin 2.günü klomene başlıyosun yumurta durumuna göre günde 2yada 3 tane değişir o.sonra yeterli büyüklüğe geldilermi yine çatlatma iğnesi oluyosun iğneden ortalama 36 saat sonra eşinden alınan yıkanmış spermler direk tüplere enjekte ediliyo sonra gelsinnnnn bebişşşş🙂

off yaa yine soruyomuşsun sen bizimki soruda sordurmuyodu aptalın tekiydi yaaa nefret ettim valla hep bütün hastalarıda şikayetciydi bdie yanında calışan hemşireyi azarlıyodu hep yazık yaa

işte bana klomen değilde yumurta büyümesi için gonal f diye iğne vurdum kendime 10 gün kadar hatta gidiyodum arada bir dr kontrol ediyodu yumurtalarım büyümüştü epey hatta dozunu da artırmıştı insülin iğneleri gibi kendime göbekten yaptım hep 10 gün sonrada catlatma iğnesi yazdı onuda vurdum dediki eğer aşılama yapacaksak sana 36 saat içinde bana haber ver gel randevu yazalım sana aşılaman olsun ben istemedim

ayyy defnecim böyle olunca kesin çözüm olurmu ki canım bide hemen aşılama düşünürmü dr bende bişey yoksa

tatlım her doktorum yöntemi ve kullandığı ilaç faklı oluyo o iğneleri bende duydum ama benim reglim ve yumurta gelşişimim normaldi oyüzden klomen en hafiflerinden biri klomen kullandık.neyse aşılama içinde aynı yöntem çiziliyo.zaten sen doktorunu değiştireceksin gittiğin doktora bakıcaz bakalım ne vericek

ayyy defnecim böyle olunca kesin çözüm olurmu ki canım bide hemen aşılama düşünürmü dr bende bişey yoksa
canım aşılama için enaz 1 sene olmayınca doktora gittiğini düşünürsek doktorda bi 3 ay kadar yumurta takibi deniyo normalde öyle hemen aşılama yapılmıyo eğer paragöz değillerse valla benim doktorum değildi diğer yöntemleri denedi 2 senenin sonunda kararverdik aşılamaya senin nekadar olmuştu?