Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

evet canım yaa aklı başında bayansın niye kendini göstermiyon bi doktora:11:

ayy melekcim cok güldüm valla :D:D aklı başında bayanım he cnm :D:D ya dedim ya nerdeyse aşılama evresine kadar geldik ne kadar para döktüm rahim filmi mi dersin catlatma iğnelerimi dersin oooooo

ben de aşılamayı düşünüyorum ama haziranı beklicem bir umut işte. olsun bebiş için değer bu fedakarlıklar bir gelecek nasılsa bebişin sana.

ben geliyorum 5 dkya kociş bana muz almış gidim onun yanına geliyorum hemen

yok yine tek cizgi :D:D
🙁

ayy melekcim cok güldüm valla :D:D aklı başında bayanım he cnm :D:D ya dedim ya nerdeyse aşılama evresine kadar geldik ne kadar para döktüm rahim filmi mi dersin catlatma iğnelerimi dersin oooooo
lavişim seninle regl düzensizliği dışında herşeyimiz ortak valla bende aynı aşmalardan geçtim şimdi sıra aşılamaya geldi onu denicez.rabbim hayırlısını versin dedik senin içinde hayırlı olan sonuç buymuş demek inşallahh gelecek ay🙂

ben doktora gidiyorum hadi hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşallah geri geldiğimde papatyanında haberini alırız inşallah kendinize cici bakın :kiss:
sende kendine cici bak canım tekrar geçmiş olsun

asişim gelince okursun tatlım 10 sayfa kadar önce bi soru sormuştun mevzu açılmışken hatırladım canım🙂 haziranda kısmetse aşılama yaptırıcam inşallah ya gerek kalmaz yada aşılamam tutar ne diyim artık

🙁

lavişim seninle regl düzensizliği dışında herşeyimiz ortak valla bende aynı aşmalardan geçtim şimdi sıra aşılamaya geldi onu denicez.rabbim hayırlısını versin dedik senin içinde hayırlı olan sonuç buymuş demek inşallahh gelecek ay🙂

sende kendine cici bak canım tekrar geçmiş olsun

evet defnecim valla öle bi para döktükki bide özele gittim dr da manyağın tekiydi ne halden anlıyo ne bişey somurtkan bişiydi sinir oluyodum birazda ondan soğudum gitmiyorum yaa

Geri