lavişim seninle regl düzensizliği dışında herşeyimiz ortak valla bende aynı aşmalardan geçtim şimdi sıra aşılamaya geldi onu denicez.rabbim hayırlısını versin dedik senin içinde hayırlı olan sonuç buymuş demek inşallahh gelecek ay🙂
verem olmamışsam inşallah bu öksürüğe bi çare lazım hayırlısı bakalım hadi hşçakalın...
lavişim morali yüksek tut inşallah iyi olur herşey öptüm canım hadi kaçtım ben
asişim gelince okursun tatlım 10 sayfa kadar önce bi soru sormuştun mevzu açılmışken hatırladım canım🙂 haziranda kısmetse aşılama yaptırıcam inşallah ya gerek kalmaz yada aşılamam tutar ne diyim artık
lavişim seninle regl düzensizliği dışında herşeyimiz ortak valla bende aynı aşmalardan geçtim şimdi sıra aşılamaya geldi onu denicez.rabbim hayırlısını versin dedik senin içinde hayırlı olan sonuç buymuş demek inşallahh gelecek ay🙂
evet defnecim valla öle bi para döktükki bide özele gittim dr da manyağın tekiydi ne halden anlıyo ne bişey somurtkan bişiydi sinir oluyodum birazda ondan soğudum gitmiyorum yaa
verem olmamışsam inşallah bu öksürüğe bi çare lazım hayırlısı bakalım hadi hşçakalın...
lavişim morali yüksek tut inşallah iyi olur herşey öptüm canım hadi kaçtım ben