Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

inşallah cnm hayırlı olur para yatırdım yarında gidip kayıt yaptıracam hayrlısı artık bu sene ilk defa lisans olarak girecem bakalım ne yapcam

cnmm hayırlısı olsun üzülme ben seni listeye ekleyim yeni tarihini

günaydin asim daha adet olmadim belirtide yok sadece ggüslerim biraz agriyo o kadar bakalim yaaa carsamba doktora gidicegim icin test yapmiyorum bu ara bakalim hayirlisi ins
vardir karnim da🙂

ayy cnm adet olmazsın inşşş hadi bakalım bekleyelim görelim hep beraber

yaa n bilim benim hem düzensiz hemde adet belirtisi zaten cok nadir oluyo nasıl kadınsam

kızlar bısı daha dıyımmı🙂 sabah idrarı yaptım bırde ne göreyim kıpkırmızı çok şasırdım ama ondan snra bırdaha yaptm o öle degıldı 😕

niye kırmızı acaba merak ettim tuhaf bişi bu

cnmm inşş hüsranla sonuclanmasın dua et inşş Allah hayırlısını hayırlı zamanda versin

hadi yaaa ne güzel bişi yapmışlar yaa evlatlık öyle uzun süren bişi sanırım nasıl öyle cabuk oldu yoksa uzun sürecli bişimiydi bu

kıslar biliyosunuzki 7 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 8. hamişimiz kim olacak ????

HAMİŞLERİMİZ

Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş

1)TATLI_BELA................ 8 haftalık oldu meleğimiz

2) yasmin nil......................
9 haftalık minik mercimeğimiz

3) bur_ay.................
7 haftalık minik meleğimiz

4)Ciel...............................
cnm arkadaşım tebrikler

5) Sarı Papatya................Tebrikler cnmm

6) kıvırcık güzel................Tebrikler cnmmm

7)gonca 16...................... Bi hamişimiz daha oldu tebriklerrrrrrr

ADET BEKLEYENLERİMİZ

ASİMELEK ................6-7-8-9-10 nisan
????

tekgercegiim..........................13 nisan ????

gul-guzeli............................ 13 nisan ????

essenn..................................14 nisan ????

LaViNYaM.............................15 nisan
????

almire...................................17 nisan

shekerr hale..........................20 nisan

dilekdenizi..............................20 nisan

Ceylangözlü............................22 nisan

pelinifl.....................................23 nisan

melek24..................................25 nisan

ece naz..............................27-28 nisan

kardelen000............................28 nisan

yakışıklım...........................2-3-4 mayıs

selamet..................................6 mayıs

alas..............................5-6-7-8 mayıs

fatma2...................................8 mayıs

defne defne..........................10 mayıs

koyusiyah.............................12-17mayıs arası

Sildiğim kişiler yeni adet tarihlerini söylerlerse ekleyebilirim!!!!!

valla nezamandır istiyorlardı bilimiyorum canım sadece bizim artık bir kızımız var dediler akşam detaylı konuşucam anlatırım size 🙂

İNŞALLAH GÜZELİM DEDİĞİN GİBİ GEREK KALMADAN HAMİŞ KALMIŞSINDIR TEST FALAN YAPMAYI DÜŞÜNMÜYORMUSUN? O GELEN PEMBE LEKE YERLEŞME KANAMASI OLABİLİR TATLIM🙂

çok hayırlı birşey yapmışlar canım yaa rabbim onları birömürboyu mutlu etsin kızlarıyla.inşallah h.çbirimizin böyle bişey yapmasına gerek kalmaz kendi yavrularımız olur ama rabbim neyi uygun görürse onu yaşıcaz gerek kalırsada benimde hiç tereddüt etmeden yapıcağım bişey bu eşim ne düşünüyo bu konuda bilmiyorum ama🙂

gunaydin kizlar nabersiniz?? 🙂 beni sorarsaniz ne iyi nede kotuyum adetime 3 gun kala test yaptim ve (-) cikti. ertesi sabah erkenden kalktigim gibi tuvalete kostum ilk idrarimla tekrar test yaptim bu seferde adetime 2 gun vardi yine (-) cikti.. pek umudum yok bu yaptigim testler birde hassas test.. onceden adetime yakin adet sancim olurdu hafif hafif onlarda olmuyor.. ufff bilemiyorum mecbur bekleyecegiz.. karin altinda ve kasiklarimada pit pit atmalar oluyor sanki segirme gibi anlamadim.. yarin adet gunum ve goguslerimde agri var ama sanki adet olacakmisim gibi agri degil ama cok nadir arada bir agri geliyor sanki anlamadim gitti.. sizlerdede boyle olan varmi kizlar yardim edin lutfen .. 🙁 cok umutsuzum hamile degilmisim gibi hissediyorum hep.. yarin adet gunumm bekliyorum bakalim ne olacak..