LaViNYaM
>>>ιкιz αηηєѕι<<<
sıkma canını kuzum karı koca arasında olur böle şeyler gerçi sen benden daha tecrübelisindir ama olsun hee bak lavişimde demiş o kadar güzel çiftsiniz ki nazar değiyo tabide Rabbim sizleri nazarlardan korusun bitanemm kem gözlerden korusun aranıza fitne fesat sokmasın ağzınızın tadını bozmasın inşallahh üzülme akşam baş başa kalınca hepsini unutursunuz iki cilve iki bakış taaamamdır :çapkın: :sütyen:
lavişimm hadi hayırlısı olsun bakalım bitanem inşallah adet olmazsında bir güzel haberde senden alırız bu arada kpss için hayırlısı olur inşallah bitanemmm
inşallah cnm hayırlı olur para yatırdım yarında gidip kayıt yaptıracam hayrlısı artık bu sene ilk defa lisans olarak girecem bakalım ne yapcam
günaydınn canlarım nasılsınız bakimm 🙂 goncayı tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙂 asimm ben c.tesi günü adet oldum yeni adet tarihimi 12.05 / 17.05 arası alabiliriz ben şubat ayına kadar da hep bu tarihler arasında oluyordum şubat ayında olmayınca marrta söktürücü ile 3 ünde olmuştu ama sanırım yeniden düzeldi 🙂 umarım öyledir hayırlısı bakalım ...asimm tatlı bela için dua ediyorum inşallah rabbim yüzlerini güldürür sağlık haberlerini alırlar bebişlerinin 🙂 venden böyle güzel de bir hafta sonu geçirdim Allah nasip ederse cuma gününe de istanbula gitcem annem de gelmiş kızkardeşimin yanına biraz da orada gezeyim 🙂
cnmm hayırlısı olsun üzülme ben seni listeye ekleyim yeni tarihini
günaydin asim daha adet olmadim belirtide yok sadece ggüslerim biraz agriyo o kadar bakalim yaaa carsamba doktora gidicegim icin test yapmiyorum bu ara bakalim hayirlisi ins vardir karnim da🙂
ayy cnm adet olmazsın inşşş hadi bakalım bekleyelim görelim hep beraber
YOK LAVİŞİM nazardan değil benim kocişe arada rahat batıyo
ohh negüzel bak adet belirtisi olmazsa adette olmaz🙂inşallaahhhhhh
yok asiş yok busefer cilve falan fena kızdırdı beni sürtücem biraz burnunu.nasıl olsa reglim şuan kaçırcak kaybedicek bişey yok yani 3-5 gün yoksa naz yapmazdım günleri kaçırmamak için.kadınlar biraz tehlikelimiyiz ne
tatlım hayırlısı olsun aynı gün regl olmuşuz🙁ya en azından reglin düzene girmiş hamişlik için bu çok önemli önümüzdeki aya umutla başlıcaz yapçak bişi yok🙂
yaa n bilim benim hem düzensiz hemde adet belirtisi zaten cok nadir oluyo nasıl kadınsam
kızlar bısı daha dıyımmı🙂 sabah idrarı yaptım bırde ne göreyim kıpkırmızı çok şasırdım ama ondan snra bırdaha yaptm o öle degıldı 😕
niye kırmızı acaba merak ettim tuhaf bişi bu
burdayim canim ya sadece gögüslerim agriyo birde sadece bilgisayarda otururken arada kasilmalar oluyor belki normaldir diye hic takmiyorum kafaya birde benim adetime tam bir hafta vardi kizlar uzanirken tam karnima yani yumurtaligimin yanindan biraz ileri bir agri girdi bir kac saniye durdu ve ve wcye gittigimde cok acik pempe bir leke vardi hatta inanamadim geldim esim gösterdim bak dedim adet oluyorum oda aa evet dedi sonra bise gelmedi bi kaca gün adet olucakmisim gibi devam etti ama bakalim ya halen beklemedeyim ya bakalim ne olcak carsambada doktora gidicem hormonlarim yüksek benimde onun icin tedaviye basliycam galiba bakalim ins ona gerek kalmadan hamis kalmisimdir bir kere düsük yaptim 13 ayllikta evliyim dua edinde hersey yoluna girsin kizlar
cnmm inşş hüsranla sonuclanmasın dua et inşş Allah hayırlısını hayırlı zamanda versin
kıslar dün çok güzel bir haber aldım eşimin bir akrabasının bebekleri olmuyordu yıllardır tüp bebekde denediler aşılamada yaptılar bütün tedavileri denediler olmayınca olmuyo işte 🙂 en sonunda evlatlık almaya karar vermişler ve 3 ay önce 4 aylık bir kız bebek evlat edinmişler 🙂 şimdi 7 aylık bir kızları var o kadar çok seviyorlar ki inanamazsınız sesleri nasıl mutlu geliyor yavrum kızım derken ağızlarından bal damlıyor sanki 🙂 Rabbim inşallah onlar için hayırlısnı nasip etmiştir 🙂 çok mutlu oldum inanın 🙂
hadi yaaa ne güzel bişi yapmışlar yaa evlatlık öyle uzun süren bişi sanırım nasıl öyle cabuk oldu yoksa uzun sürecli bişimiydi bu