Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

kızlar bu arada hayr olsun Rüyamda karşı komşum var hiç muhabbet etmişliğimiz de yoktur kızın evine gidiyorum kıs çok mutlu oluyor dedesi falan varmış dedesinin eliniz öpüyoruz sonra kıs çehizinden kırmızı oyalı bir tülbent hediye ediyo bana seni çok sevdim bu senin olsun diyo açıyoruz bakıyoruz çok güzel pullu oyası vardı alıyorum tülbenti ne demek bu acaba sonra bir çocuk geliyo kucağıma 3 yaşlarında falan kucağıma alıp evinn içinde gezdiriyorum resimlere bakıyoruz vs. kırmızı tülbent ne demekk ne demekkkkkkkkkkk

asimmmm negüzel bir rüya görmüşsün allah hayırlara çıkarsın inşallah.rüyada tülbent şeref,itibar,sağlık ve mutlulukmuş canım🙂 sende çooook sağlıklı ve mutlu ol inşallahh🙂biz kocişle azcık tartıştık keyfim kaçtı şimdi işlere başlıyınca geçer biraz zaten yarısı hamiş haberi alınca geçti 🙂

günaydın kızlarrrrr....

ben de hala adet olmadım..2 geçti 🙂 bugün ateşim de 36,8...yarın tahlil yaptırmayı düşünüyorum...

ayy inşş cnmm olmazsın inşş hamişsindir yaaa

cnm takmamaya calışıyorum da valla yinede geliyo beynimi ele geciriyo bu fikir ayy nepcam ben

günaydın asişimmmm

cnm rüyan hayr olsun cok güzel temiz bi rüya gömüşsün bak buldum senin için

İffetli kadına, uzun ömürlü kiz çocuğuna , Temiz ve yeni başörtüsü varlıklı ve iyi kocaya, Eski ve yamalı başörtüsü yoksul kocaya, kırmızı, beyaz, siyah baş örtüleri ani evlilik anlamına gelir.

nazar değiyo size kuzum nazar

kıslar ben bugün dışarı cıkacam kpss başvurusu için harc yatırcam ayrıca adet belirtisi diye bişi yok bende şuan dün biraz karnım ağrıdı ama hepsi o kadar neyse kendinize iyi bakın gelince görüşürüz

kıslar biliyosunuzki 7 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 8. hamişimiz kim olacak ????

HAMİŞLERİMİZ

Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş

1)TATLI_BELA................ 8 haftalık oldu meleğimiz

2) yasmin nil......................
9 haftalık minik mercimeğimiz

3) bur_ay.................
7 haftalık minik meleğimiz

4)Ciel...............................
cnm arkadaşım tebrikler

5) Sarı Papatya................Tebrikler cnmm

6) kıvırcık güzel................Tebrikler cnmmm

7)gonca 16...................... Bi hamişimiz daha oldu tebriklerrrrrrr

ADET BEKLEYENLERİMİZ

koyusiyah......................6-7-8-9 nisan ????

ASİMELEK ................6-7-8-9-10 nisan
????

tekgercegiim..........................13 nisan ????

gul-guzeli............................ 13 nisan ????

essenn..................................14 nisan ????
LaViNYaM.............................15 nisan
????

almire...................................17 nisan

shekerr hale..........................20 nisan

dilekdenizi..............................20 nisan

Ceylangözlü............................22 nisan

pelinifl.....................................23 nisan

melek24..................................25 nisan

ece naz..............................27-28 nisan

kardelen000............................28 nisan

yakışıklım...........................2-3-4 mayıs

selamet..................................6 mayıs

alas..............................5-6-7-8 mayıs

fatma2...................................8 mayıs

defne defne..........................10 mayıs

Sildiğim kişiler yeni adet tarihlerini söylerlerse ekleyebilirim!!!!!

sıkma canını kuzum karı koca arasında olur böle şeyler gerçi sen benden daha tecrübelisindir ama olsun
hee bak lavişimde demiş o kadar güzel çiftsiniz ki nazar değiyo tabide
Rabbim sizleri nazarlardan korusun bitanemm kem gözlerden korusun aranıza fitne fesat sokmasın ağzınızın tadını bozmasın inşallahh
üzülme akşam baş başa kalınca hepsini unutursunuz iki cilve iki bakış taaamamdır :çapkın: :sütyen:

lavişimm hadi hayırlısı olsun bakalım bitanem inşallah adet olmazsında bir güzel haberde senden alırız
bu arada kpss için hayırlısı olur inşallah bitanemmm

bu arada gülgüzeli ve tekgerçeğimden ses yok adetleri geçmiş ama inşallah hayırlısı olur onlar içinde. koyusiyahım sen nasılsın canım adet oldun mu 😕

bende daha adet olmadım yaa üff 😕😕