kızlar bu arada hayr olsun Rüyamda karşı komşum var hiç muhabbet etmişliğimiz de yoktur kızın evine gidiyorum kıs çok mutlu oluyor dedesi falan varmış dedesinin eliniz öpüyoruz sonra kıs çehizinden kırmızı oyalı bir tülbent hediye ediyo bana seni çok sevdim bu senin olsun diyo açıyoruz bakıyoruz çok güzel pullu oyası vardı alıyorum tülbenti ne demek bu acaba sonra bir çocuk geliyo kucağıma 3 yaşlarında falan kucağıma alıp evinn içinde gezdiriyorum resimlere bakıyoruz vs. kırmızı tülbent ne demekk ne demekkkkkkkkkkk
kızlar bu arada hayr olsun Rüyamda karşı komşum var hiç muhabbet etmişliğimiz de yoktur kızın evine gidiyorum kıs çok mutlu oluyor dedesi falan varmış dedesinin eliniz öpüyoruz sonra kıs çehizinden kırmızı oyalı bir tülbent hediye ediyo bana seni çok sevdim bu senin olsun diyo açıyoruz bakıyoruz çok güzel pullu oyası vardı alıyorum tülbenti ne demek bu acaba sonra bir çocuk geliyo kucağıma 3 yaşlarında falan kucağıma alıp evinn içinde gezdiriyorum resimlere bakıyoruz vs. kırmızı tülbent ne demekk ne demekkkkkkkkkkk
asimmmm negüzel bir rüya görmüşsün allah hayırlara çıkarsın inşallah.rüyada tülbent şeref,itibar,sağlık ve mutlulukmuş canım🙂 sende çooook sağlıklı ve mutlu ol inşallahh🙂biz kocişle azcık tartıştık keyfim kaçtı şimdi işlere başlıyınca geçer biraz zaten yarısı hamiş haberi alınca geçti 🙂
evet tatlım sonunda olduu🙂 goncacım çok ama çok mutlu oldum bitanem negüzel bir haber verdin bilemezsin hamilelerimizin sayısı arttıkça umudumuzda artıyo🙂 bak eşinin sonuçlarını almaya gerek bile kalmamış sağlıkla ve hayırla kucağınada al inşallahh🙂 darısı başımızaaaaaaaaaaaaa
takma lavişim bak genelde takmayınca umursamayınca bu ayda olmaz diyince geliyo bebekler sırasıra 🙂 bizede gelecek tatlım.
asicim inşallah doğru bir haber değildir rabbim öyle acılar yaşatmasın 9 ay geçicek ve kucağımıza alıcaz derken kaybettirmesin rabbim.ben herşeyin yolunda olduğuna inanıyorum inşallahta bebeğiniz çok ama çok sağlıklıdır canımmmm
hadi essen sende bize müjdeyi ver yarın inşallah🙂 normalde düzensiz bir reglin varsa 2 gün gecikmeden şüphelenebiliriz🙂 hiç erteleme hemen yarın test yaptır tatlım.
cnm rüyan hayr olsun cok güzel temiz bi rüya gömüşsün bak buldum senin için
İffetli kadına, uzun ömürlü kiz çocuğuna , Temiz ve yeni başörtüsü varlıklı ve iyi kocaya, Eski ve yamalı başörtüsü yoksul kocaya, kırmızı, beyaz, siyah baş örtüleri ani evlilik anlamına gelir.
asimmmm negüzel bir rüya görmüşsün allah hayırlara çıkarsın inşallah.rüyada tülbent şeref,itibar,sağlık ve mutlulukmuş canım🙂 sende çooook sağlıklı ve mutlu ol inşallahh🙂biz kocişle azcık tartıştık keyfim kaçtı şimdi işlere başlıyınca geçer biraz zaten yarısı hamiş haberi alınca geçti 🙂
kıslar ben bugün dışarı cıkacam kpss başvurusu için harc yatırcam ayrıca adet belirtisi diye bişi yok bende şuan dün biraz karnım ağrıdı ama hepsi o kadar neyse kendinize iyi bakın gelince görüşürüz
kıslar biliyosunuzki 7 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 8. hamişimiz kim olacak ????
HAMİŞLERİMİZ
Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş
1)TATLI_BELA................ 8 haftalık oldu meleğimiz
kıslar ben bugün dışarı cıkacam kpss başvurusu için harc yatırcam ayrıca adet belirtisi diye bişi yok bende şuan dün biraz karnım ağrıdı ama hepsi o kadar neyse kendinize iyi bakın gelince görüşürüz