ayyyy asişimm sabah beri bekliyom valla 🙂 hayırlısı olsun dicem de bu seferde adet düzensizliği insanın canını sıkıyo demi cnm sen iyi bi dr araştır istersen cünkü cok üzüldüğünü görüyorum yaaa cnm benim sabır et nolur yaa Allahım sınavdan geciriyo öff pöff demeden sabır et emi kuzum
canım lavişimmm inşallah hayırlısı olur canım benim napalım kısmet böleymiş
🙂ben bu sınavı geçicem Allahıma sığınıyorum inşallah en kısa zamanda gepimize nasip olur
🙂
asimmm kızz senin için girdim bak heee arkadaşlar kahvaltı hazırlıyorlardı net varmış evlerinde rica ettim birşeye bakacam işle ilgili diye girdim
🙂 ne kötüyüm yaaa
boş ver asimm takma kafana biliyorum ne desek boş ama yapacak bir şey yoksa tevekkül etmek lazım be bitanem Allah biliyor içimizi ne kadar çok istediğimizi gönlümüze göre verecek elbet inşallah sabretmeliyiz güzelim ne olur üzülme bak bende de negatif çıktı ama inan 10 dakika yaşadım mutsuzluğu ondan sonra geçti napalım canımız sağ ya ne demişler çıkmadık candan umut kesilmez hayırlısıyla olacak inşallah bitanemmm öpüyorum seni çok haftasonunu iyi değerlendir gez toz kocişinle güzel vakit geçir onun işi varsa ailenle yada arkadaşlarınla güzel vakit geçir yanlız kalıp kendini dinleme eğlenmene bak üç günlük dünya biz ağlasak da zırlasak da Rabbim ne yazdıysa o umarım yazımız güzeldir ve gönlümüze göredir... hadi görüşürüz öpüyorum hepinizi
🙂
canımmmm benimm yaaaa çok teşekkür ederimmm bitanemm
hakkımızda hayırlısı olsun canım ne diyebilirim ki bişey diyemiyorum önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
🙂
koyusiyah ve asişş üzülmeyin sakın hayırlısı olsun helebi reg olun inşallah gelecek ay yeni bir umut demek gelir bebişleriniz. bende bugün regl oldum🙁 yeni tarihim 10 mayıs lavişim değiştirirsin gülüm. neyapalım buay kısmetimizde yokmuş bebiş illaki bizi şaşırtıcak istediğimiz değilde hiç beklemediğimiz ay gelicek velet🙂 yılmak yok yola devam....
defnemmmm bitanemmm sağol canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah o veletler bir gelsin bakalım ben onların popolarını nasıl ısırcam
kızlar size müjdem var 3-4 haftalık hamileyimmmmmmmmmm 😀 sonunda oldu
goncaaaaaaaaaaaaaa çok sevindimm canımm yaa Allah hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin inşallahhhh kuzummm
sabah yaptım hem ovülasyon testi direk sonuç verdi hemde gebelik testi yaptım pozitif.sonra özel labaratuara gittim sonuç 461.00 çokkkk mutluyum rabbim sizede nasip etsin inşallahh canlarımmm
Rabbim ne büyük bak çok sevindimm canım benim yaa böle sizin güzel haberleriniz beni inanın ki çok mutlu ediyor bitanemmmm
36.7 ve 37.0 canım ilk defa böle çıktı ateşim.normalde bugün adet günümdü.bu testlerden sonra şüphelendim ve kan testi yaptırdım.sonuç bu.ama bişi diyeyimmi.hiç ummuyordum.10 gün önce ksol kasığımda batma başladı.son günlerde azalmıştı.sadece bu.ama tavsiyem eşinize keçi boynuzu kürü içirin.acayip işe yaradı
hee hee zaten hep ummadığımız anda bize sobe diyorlar bu melekler
annesine sıkıca sarılsun fasulyemmm
selam kızlar.Bende mb sonu oldugu için gec girdim.asişim koyu siyahcım akşam butun gunu sizi düşündm ne olucak dıye ama malesef negatif cıkmış.kıdezlar üzülmeyin.hem belli olmaz belki geç döllenme olmuş .inşeallah öyledır .uff çok uzuldum yaaaa.zaten moralım bu sabah bozuk idi.defnecim sende üzülme bitanem.
ceylanımmmm sağol bitanemm inşallah hakkımızda hayırlısı olur kuzum da senin neyin var canın nie sıkkın canım
canım yaklaşık 10 gün önce sol kasığımda batma başladı.normaldede göğsüm falan şişer hep acır ama bu batma başkaydı bende aldırmadım.dedim piskolojiktir.başkada bişi anlamadım
🙂 ama eşimle çok çalıştık bu ay ve deydi hee
bugünde test falan yapınca şoka girdim.gittim kan tahliline.461.00 çıktı ve 3-4 haftalıkmış
🙂 ama şuanda kaptırmıyorum kendimi.doktorlar bile diyorlar ya 3 ay önemli bir süre.ama inş sağlıklı olur canımm.
hee hee çok çalışmanızın mükafatını da Rabbim nasip etti işte canım benimmm
hiç korkma Rabbimin izni ile hiç bişeycik olmaz bebişine annesi benim için okşa kanını
canım üzme kendini geç olsun güç olmasın inş ben doğum yapmadan hamiş haberini alırız senin ve diğer arkadaşlarında sabredin nolur ümitsizliğe kapılmayın
ablammmmm yaaaa
inşallahh canım ablamm inşallahh Rabbim minik kelebeğimide sizlere bağışlasın inşallahhh
asicim bak adetime 5 gün vardı 2 kere test yaptım tek çizgi çıktı ve içim yandı.ama adet günümde yaptığımda 20 dk içinde teste bi haller oldu.alacalandı ve 20 dk sora çıktı sonuç.o testler hemen yada sonrada sonuç verebiliyor.o yüzden üzülme..ben sizleri çok seviyorum ve çok iyi anlıyorum.aynılarını bende yasadım.sanal alem olabilir burası ama yaşadıklarımız gerçek.bazen birlikte üzülüyoruz ve seviniyoruz değilmi.sizinde güsel gününüz gelecek elbet.iki çizgiyi göreceksiniz hiç üzülmeyin tatlı kuşlarım 🙂
canım benim inanınki bende sizleri çok seviyorum sizin güzel haberlerinizi alıncaa mutlu oluyorum üzüntünüzle üzülüyorum gerçekten burda hepinizi kardeşim gibi görüyorum sıkıntılarımızı paylaşıyoruz dertleşiyoruz en önemlisi birbirimizi çok iyi anlıyoruz iyiki versınız canlarım iyi ki tanımışım sizleri hepinizi çok seviyorum
Goncammm inşallah rabbim hayırlısı ile sağlıklı sıhatli kucağına almaayı nasip eder kuzum darısı bizlere inşallah