Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

ya benımde bugun basladı kasıkalrım daha fazla cokda degıl ve akıntım var solemesı ayıp bugun baya bı sarılıktaydı.adetıme de 5yada 6 gün var

aminnn inşallahh canım 🙂 Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallahh Rabbim acısınnı göstermesin annesi
bizde seni çok seviyoruz bitanem 🙂))

kıslar selamlar benim bugün biraz karnım ağrıdı ama adet filan olmadım yani gerci adetlerim düzensiz biliyosunuz bekliyodum böle gecikeceğiniz hayırlısı bakalım takmıyorum cok fazla yaa

hayırlısı olsunn bitanem inşallah adet olmazsınn kuzum yaaaa

kızlar bu arada üzücü bir haber aldım inşallah doğru değildir TATLI BELA yani ablamın bebeğinin kalp atışlarını alamıyormuş doktorları çok moralim bozuldu yarın saat 1 de kendi doktorlarına gidecekler Rabbim haklarında hayırlısını versin inşallahh ne diyeyimm

canım hayırlısı olsun.bakarsın bebiş gelir 🙂 sıkma canını elbet olacak eninde sonunda kuşum

evet cnm hayırlısı yani sanırım alıştım artık yaa hayırlısı demekten başka bişi demek gelmiyo içimden bekleyip görcez

ya benımde bugun basladı kasıkalrım daha fazla cokda degıl ve akıntım var solemesı ayıp bugun baya bı sarılıktaydı.adetıme de 5yada 6 gün var

inşş adet olmazsın cnm sende

ayyy cnmm cok üzüldüm yaa inşş bişi yoktur yaaa inşş bebeği tutunmuştur annecine Ayy cnm Allah korusun yaa dua edelim bizde inşş bişi olmaz

kızlar size müjdem var 3-4 haftalık hamileyimmmmmmmmmm 😀 sonunda oldu
evet tatlım sonunda olduu🙂 goncacım çok ama çok mutlu oldum bitanem negüzel bir haber verdin bilemezsin hamilelerimizin sayısı arttıkça umudumuzda artıyo🙂 bak eşinin sonuçlarını almaya gerek bile kalmamış sağlıkla ve hayırla kucağınada al inşallahh🙂 darısı başımızaaaaaaaaaaaaa

kıslar selamlar benim bugün biraz karnım ağrıdı ama adet filan olmadım yani gerci adetlerim düzensiz biliyosunuz bekliyodum böle gecikeceğiniz hayırlısı bakalım takmıyorum cok fazla yaa
takma lavişim bak genelde takmayınca umursamayınca bu ayda olmaz diyince geliyo bebekler sırasıra 🙂 bizede gelecek tatlım.

asicim inşallah doğru bir haber değildir rabbim öyle acılar yaşatmasın 9 ay geçicek ve kucağımıza alıcaz derken kaybettirmesin rabbim.ben herşeyin yolunda olduğuna inanıyorum inşallahta bebeğiniz çok ama çok sağlıklıdır canımmmm

günaydın kızlarrrrr....

ben de hala adet olmadım..2 geçti 🙂 bugün ateşim de 36,8...yarın tahlil yaptırmayı düşünüyorum...
hadi essen sende bize müjdeyi ver yarın inşallah🙂 normalde düzensiz bir reglin varsa 2 gün gecikmeden şüphelenebiliriz🙂 hiç erteleme hemen yarın test yaptır tatlım.

Günaydın canlarımmmmm
hayırlı güzel mutlu bir hafta diliyorum hepinize. Rabbim inşallah onlara bağışlar yavrucuklarını Allahım haklarında hayırlısını versin inşallahh

Defnecimm senin neyin var kuzum iyimisin