kıslar selamlar benim bugün biraz karnım ağrıdı ama adet filan olmadım yani gerci adetlerim düzensiz biliyosunuz bekliyodum böle gecikeceğiniz hayırlısı bakalım takmıyorum cok fazla yaa
asicimm canımm valla hiç ummyordum hamile olabileceğimi.bilmem hatırlarmısın 12 gün falan önce sok kasığım batıyo demiştim 🙂 valla şoktayım hala.umarım sağlıklı hayırlısıyla büyür bebişim 🙂 sizinde birgün ummadığınız anda bebişiniz gelecek ben inanıyorum.ve sizleri çooooooook seviyorum melekler...
kıslar selamlar benim bugün biraz karnım ağrıdı ama adet filan olmadım yani gerci adetlerim düzensiz biliyosunuz bekliyodum böle gecikeceğiniz hayırlısı bakalım takmıyorum cok fazla yaa
hayırlısı olsunn bitanem inşallah adet olmazsınn kuzum yaaaa
kızlar bu arada üzücü bir haber aldım inşallah doğru değildir TATLI BELA yani ablamın bebeğinin kalp atışlarını alamıyormuş doktorları çok moralim bozuldu yarın saat 1 de kendi doktorlarına gidecekler Rabbim haklarında hayırlısını versin inşallahh ne diyeyimm
kızlar bu arada üzücü bir haber aldım inşallah doğru değildir TATLI BELA yani ablamın bebeğinin kalp atışlarını alamıyormuş doktorları çok moralim bozuldu yarın saat 1 de kendi doktorlarına gidecekler Rabbim haklarında hayırlısını versin inşallahh ne diyeyimm
evet tatlım sonunda olduu🙂 goncacım çok ama çok mutlu oldum bitanem negüzel bir haber verdin bilemezsin hamilelerimizin sayısı arttıkça umudumuzda artıyo🙂 bak eşinin sonuçlarını almaya gerek bile kalmamış sağlıkla ve hayırla kucağınada al inşallahh🙂 darısı başımızaaaaaaaaaaaaa
asicim inşallah doğru bir haber değildir rabbim öyle acılar yaşatmasın 9 ay geçicek ve kucağımıza alıcaz derken kaybettirmesin rabbim.ben herşeyin yolunda olduğuna inanıyorum inşallahta bebeğiniz çok ama çok sağlıklıdır canımmmm
hadi essen sende bize müjdeyi ver yarın inşallah🙂 normalde düzensiz bir reglin varsa 2 gün gecikmeden şüphelenebiliriz🙂 hiç erteleme hemen yarın test yaptır tatlım.