Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

goncacım belirtilerini yazarmısın neler yasadın yada yasamadın cok merak ediyorum
canım yaklaşık 10 gün önce sol kasığımda batma başladı.normaldede göğsüm falan şişer hep acır ama bu batma başkaydı bende aldırmadım.dedim piskolojiktir.başkada bişi anlamadım 🙂 ama eşimle çok çalıştık bu ay ve deydi hee
bugünde test falan yapınca şoka girdim.gittim kan tahliline.461.00 çıktı ve 3-4 haftalıkmış 🙂 ama şuanda kaptırmıyorum kendimi.doktorlar bile diyorlar ya 3 ay önemli bir süre.ama inş sağlıklı olur canımm.

yok canım hiç kanamam olmadı ama 13 gün önce falan ateşlendim sıtmalandım,bir günde bir ter atmıştımki ateşim 38 e çıkmıştı.başkada belirti hissetmedim hatta şans bile vermiyordum kendime.kafaya takınca inan olmuyor.o yüzden hiç düşünmücen ve oluruna bırakıcaksın..

fıstık hemen hemen belirtilerimiz aynıymış ha 🙂 hayırlı olsun

Yok bacım adet olmadım 1 hafta var daha .İNŞALLAH olmam olucak durumada benzemıyorum .çunkı göğüslerım agrımalıydı ama agrımadı adetim 5 aydı duzenlı.sende durumlar nasıl?

valla bende bişi yok cnm yaaa adetim büyük ihtimal gecikir adetim düzensiz cünkü benim 15i ölesine yazdım ben ama dur bakalım nolacak hayırlısı