canım sabah ateşim 37.0 çıktı.sonra ovulasyon testi yaptım ve direk net pozitif.alla alla dedim.gittim gebelik testi aldım ondada pozitif ve hala inanamadım.sonra gittim labaratuara 461.00 çıktı sonuç 3-4 haftalık hamileymişim 🙂 güzel rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün kuşumm
canım sabah ateşim 37.0 çıktı.sonra ovulasyon testi yaptım ve direk net pozitif.alla alla dedim.gittim gebelik testi aldım ondada pozitif ve hala inanamadım.sonra gittim labaratuara 461.00 çıktı sonuç 3-4 haftalık hamileymişim 🙂 güzel rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün kuşumm
çok mutlu oldu sorma ikimizede sürpriz oldu valla 🙂 çok farklı bir duyguymuş.hala inanamıyorum bu duruma.artık değiştirisin durumumu he hamiş melek hehehe 😀
selam kızlar.Bende mb sonu oldugu için gec girdim.asişim koyu siyahcım akşam butun gunu sizi düşündm ne olucak dıye ama malesef negatif cıkmış.kıdezlar üzülmeyin.hem belli olmaz belki geç döllenme olmuş .inşeallah öyledır .uff çok uzuldum yaaaa.zaten moralım bu sabah bozuk idi.defnecim sende üzülme bitanem.
canıııııııııııııııııııım seni tebrik ediyorum cok şukur bacım Allah sanada nasip etdi.bak bizede dua et hamişlerin duaları kabul oluyumus.cok sevindim valla senın yerıne.
ceylangözlüm sağolasın.hani böle kötü hissediyorum size anlatıp ama içim içime sığmıyor.inan bana hep dua edicem.rabbim.sizede en kısa zamanda nasip etsin canımmm