Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

ay ağlama sakın canım ya ben de ağlamak için bahane arıyorum zaten.
biraz öncede benim eşim yanıma geldi o benden önce çıkıyor işten göreyim diye gelmiş. ona dedim artık gidelim doktora birlikte bebek istiyorum diye. ben de biliyorum onun baba olmayı ne kadar istediğini ama o belli edemiyor ve beni teselli etmekten kendini düşünemiyor çocuk. hatta bebişlerim öldüğünde bile bana boşver yine olur deyip içeride ağlayan biri benim eşim. ama kararlıyım bu kez.Rabbime çok yalvaracağım bize bebek nasip edene kadar hep isteyeceğim

inşallah rabbimde dualarını duyup kabuledicek sevinçten ağlıcaksın birgün🙂

valla canım ya tam mağdurum aynı yahşi cazibedeki hatun gibi gezicem az kaldı mağdrumda mağdurum 😀 inş canım hep gülmeye çalışıyorum ama inş bişi çıkmaz yarın.bende p.tesi dr gidicem artık.yarın adet olursam tabi.

ayy ne güzel işte ben seni mutlu görmeye alıştım cnmm yaa mutlu ol olacak inşş oda bigün kocişininde burnunu kapıya kıstırtırım hee oda öyle naz yapmasın fazla

ayy cnmm tabii ALlahtan başka kim duyar sesimizi tabi ondan isteyecez cnmm sende üzülme bak ne güzel en azından sağlıklıyız elimiz kolumuz ayağımız tutuyo gözümüz görüyo aklımız yerinde en önemlisi o değilmi bebek zaten gelir yani tıp ileri artık

lavişim sağol doğru isyan etmek istiyor ama yapamıyorum. sabrediyorum ama lavişim bilsem ki bir gün olacak dayanırım ya anlamıyorum madem hiçbir sorun yok neden hamiş değilim.

canım baklavalar çok güzeldi gerçekten keşke beraber yiyebilseydik.adamcağız 5 kilo almış yinede bitmedi eşime de bir tabak gönderdim geri kalanı paket yaptım eşime diyorum akşama baklavayı çok yeki çok maç yapabilesin😀

valla ağzımdan sular aktı heralde
benim eşimde cok sever bayılır baklavaya yesin yesin enerji olsun kocişine
tek kale macı ortalasın gol yapsın

offf defnemm yaaa kıyamamm ben sana
erkekler bazen duygularını dışa vuramıyorlar işte biz onlara göre daha şanslıyız herşeyi pat pat söylüyoruz onlar ise içlerine atmayı tercih ediyorlar. hem seni suçlamamıştır belki öle düşünme üzülmüştür içten içten istiyor demekki sana belli etmekde istememiş ama biz kadınlar çok iyi anlayabiliyoruz herşeyi. bu zamanlar birbirinize en iyi destek olacağınız zamanlar o yüzden birbirinizi kırmamaya özen gösterin çünkü ikinizde şuan çok hassasınız zor dönemden geçiyorsunuz ama ben inanıyorum rabbim en kısa zamanda hayırlı haberleinizi vermeyi nasip edecek bitanem sakın sıkma canını üzülme
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah....

ayy goncacım demi yaa senin adet te gelmiş catmış inşş olmazsın yaa bi baktın hamişsin sende gerek kalmadı test mest tahlil filan
valla canımcım inş öyle dicem ama ALLAH bilir.bugün ateşim yine 36.7 çıktı.yarın düşerse adet olucam demektir.dur bakalım.rabbimden umut kesilmez.inş hamişimdirrrrr ama sanmıyorum 🙂