Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

inşş cnmm hamiş olduğun haberini alırız inşş kasıklarındaki sancıdan başka tatlı tatlı batmalarda oluyormu merak ettim

canım benim bayadır sağ kasığımda batma oluyor ara ara gelip gidiyor ama ben üşüttüm idrar yollarımı diye düşünüyorum mesela yaklaşık bir 20 dakika önce gittim wc ye şimdi yine geldi idrarım ben hep idrar yollarımı üşüttüm diye düşünüyorum sık sık idrarımın gelmesini falan buna bağladım ama şimdi böyle konuşuyoruz adetim falanda geçti acaba olmaya başladım bilmiyorum eğer değilsem hamile olmadığımdan çok adetimin neden olmadığına üzülürüm gibi geliyor 🙁

canım benim bayadır sağ kasığımda batma oluyor ara ara gelip gidiyor ama ben üşüttüm idrar yollarımı diye düşünüyorum mesela yaklaşık bir 20 dakika önce gittim wc ye şimdi yine geldi idrarım ben hep idrar yollarımı üşüttüm diye düşünüyorum sık sık idrarımın gelmesini falan buna bağladım ama şimdi böyle konuşuyoruz adetim falanda geçti acaba olmaya başladım bilmiyorum eğer değilsem hamile olmadığımdan çok adetimin neden olmadığına üzülürüm gibi geliyor 🙁

anladım cnm sen yinede cok stres yapma hayırlısı olsun diyelim inşşşşş:kiss:

kıslar biliyosunuzki 6 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 7. hamişimiz kim olacak ????:deli: :deli:

HAMİŞLERİMİZ

Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş:emzirme:

1)TATLI_BELA................ 8 haftalık oldu meleğimiz :kiss:

2) yasmin nil......................
9 haftalık minik mercimeğimiz:kiss:

3) bur_ay.................
6 haftalık minik meleğimiz:kiss:

4)Ciel...............................:deli:
:kiss: cnm arkadaşım tebrikler

5) Sarı Papatya................Tebrikler cnmm :deli: :kiss:

6) kıvırcık güzel................Tebrikler cnmmm :deli: :kiss:

ADET BEKLEYENLERİMİZ

koyusiyah......................6-7-8-9 nisan ????

ASİMELEK ................6-7-8-9-10 nisan
????

tekgercegiim..........................13 nisan

gul-guzeli............................ 13 nisan

essenn..................................14 nisan

gonca 16...............................14 nisan

LaViNYaM.............................15 nisan
smi%20%2811%29.gif

defne defne..........................16 nisan

almire...................................17 nisan

shekerr hale..........................20 nisan

dilekdenizi..............................20 nisan

Ceylangözlü............................22 nisan

pelinifl.....................................23 nisan

melek24..................................25 nisan

ece naz..............................27-28 nisan

kardelen000............................28 nisan

yakışıklım...........................2-3-4 mayıs

selamet..................................6 mayıs

alas..............................5-6-7-8 mayıs

fatma2...................................8 mayıs

Sildiğim kişiler yeni adet tarihlerini söylerlerse ekleyebilirim!!!!!

canım çok güzel yazmışsın ne yalan söyleyeyim şu an ümitsizim ve sabırsızım. babam hep sabırsızım diye azarlardı beni ama ne yapayım huyum böyle:utan:. ümitsizliği şimdi daha çok çünkü artık neredeyse çevremdeki herkes hamile soruyorlar bana bende diyorum daha düşünmüyorum hatta korunuyorum diyorum üstüme gelmesinler diye. Ama şükür konusuna gelince asla şükürsüz olmadım işim var eşim var sağlığım yerinde sevdiklerim yanımda ve yanımda olanlarda desteklerini esirgemiyorlar sağolsunlar. Biliyorum hamile kalınca bunların hepsine güleceğim neler düşünmüşüm ben diyeceğim ama inanın artık dayanamıyorum:uhu:
haklısın canım etrafımızda hamileler yada çocuğu olan arkadaşlarımız tanıdıklarımız dolu insan bakıp özeniyo çoğu kez ama onlarda eminim birzamanlar özenmişlerdir ama bak rabbimvermiş bizede vericek🙂 akşam eşimle arkadaşa gittik oturmaya orda tabi 5 aileydik sadece bizim çocuğumuz yoktu içim daraldı sanki bian sonra kalktım bitanesinin oğlu daha 2 aylık onu sevdim göğsümde uyuttum kokladım geçti sonra ama eşimin içi çok buruldu anladım bunu moreli düştü eve keyifsiz döndü bana hiçbirzaman neden bebeğimiz olmuyo nezaman olacak gidelip aşılama tüp falan yaptıralım hadi olsun artık falan demedi hep ben dedim hep ben teşvikettim ama ben biliyorumki oda çok istiyo içi gidiyo etrafındaki babaları görünce🙁 akşamdan beri bana karşı bile limoni aramadı busaate kadar oysa normalde enaz 2 kere konuşurduk akşamda döndü arkasını yattı üzüntüsünü böyle dile getiriyo bana tepkili davranacağına sarılıp yatsaydı inşallah bizimde olur deseydi benide teselli etmiş olurdu ama o tam tersini yapmayı tercihediyo🙁 onunda böyle bi huyu var nediyebilirimki herkes aynı olmuyo işte.gece yatınca kendimi o an okadar yalnız hissettimki uzun süredir ilk defa ağlayarak duaettim rabbim duymuştur sesimi inşallah bizede vericek enkısa zamanda.eşimiz artık çocuklu ortamlara boynu bükük girmesinden sıkıldım benim kadar olamıyo hadi diyelim benim kadar güçlü değil bari olmama sebebi benmişim gibi davranmasa keşke offfffffffffffffffffffffffff içim daraldı ağlıcam şimdi nerdeyse...

kıslar biliyosunuzki 6 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 7. hamişimiz kim olacak ????:deli: :deli:

HAMİŞLERİMİZ

Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş:emzirme:

1)TATLI_BELA................ 8 haftalık oldu meleğimiz :kiss:

2) yasmin nil......................
9 haftalık minik mercimeğimiz:kiss:

3) bur_ay.................
6 haftalık minik meleğimiz:kiss:

4)Ciel...............................:deli:
:kiss: cnm arkadaşım tebrikler

5) Sarı Papatya................Tebrikler cnmm :deli: :kiss:

6) kıvırcık güzel................Tebrikler cnmmm :deli: :kiss:

ADET BEKLEYENLERİMİZ

koyusiyah......................6-7-8-9 nisan ????

ASİMELEK ................6-7-8-9-10 nisan
????

tekgercegiim..........................13 nisan

gul-guzeli............................ 13 nisan

essenn..................................14 nisan

gonca 16...............................14 nisan

LaViNYaM.............................15 nisan
smi%20%2811%29.gif

defne defne..........................16 nisan

almire...................................17 nisan

shekerr hale..........................20 nisan

dilekdenizi..............................20 nisan

Ceylangözlü............................22 nisan

pelinifl.....................................23 nisan

melek24..................................25 nisan

ece naz..............................27-28 nisan

kardelen000............................28 nisan

yakışıklım...........................2-3-4 mayıs

selamet..................................6 mayıs

alas..............................5-6-7-8 mayıs

fatma2...................................8 mayıs

Sildiğim kişiler yeni adet tarihlerini söylerlerse ekleyebilirim!!!!!

haklısın canım etrafımızda hamileler yada çocuğu olan arkadaşlarımız tanıdıklarımız dolu insan bakıp özeniyo çoğu kez ama onlarda eminim birzamanlar özenmişlerdir ama bak rabbimvermiş bizede vericek🙂 akşam eşimle arkadaşa gittik oturmaya orda tabi 5 aileydik sadece bizim çocuğumuz yoktu içim daraldı sanki bian sonra kalktım bitanesinin oğlu daha 2 aylık onu sevdim göğsümde uyuttum kokladım geçti sonra ama eşimin içi çok buruldu anladım bunu moreli düştü eve keyifsiz döndü bana hiçbirzaman neden bebeğimiz olmuyo nezaman olacak gidelip aşılama tüp falan yaptıralım hadi olsun artık falan demedi hep ben dedim hep ben teşvikettim ama ben biliyorumki oda çok istiyo içi gidiyo etrafındaki babaları görünce🙁 akşamdan beri bana karşı bile limoni aramadı busaate kadar oysa normalde enaz 2 kere konuşurduk akşamda döndü arkasını yattı üzüntüsünü böyle dile getiriyo bana tepkili davranacağına sarılıp yatsaydı inşallah bizimde olur deseydi benide teselli etmiş olurdu ama o tam tersini yapmayı tercihediyo🙁 onunda böyle bi huyu var nediyebilirimki herkes aynı olmuyo işte.gece yatınca kendimi o an okadar yalnız hissettimki uzun süredir ilk defa ağlayarak duaettim rabbim duymuştur sesimi inşallah bizede vericek enkısa zamanda.eşimiz artık çocuklu ortamlara boynu bükük girmesinden sıkıldım benim kadar olamıyo hadi diyelim benim kadar güçlü değil bari olmama sebebi benmişim gibi davranmasa keşke offfffffffffffffffffffffffff içim daraldı ağlıcam şimdi nerdeyse...

boş ver canım takma erkekler bizim kadar hassas olamıyor bende dün dedim acaba bi test alsamda yapsam mı diye ama bana sen stres yapıyorsun ondan adet olmuyorsun önce kafanı düzelt dedi çat diye yani hiiiç al canım bak sanki ne olacak varsa seviniriz yoksa da canın saolsun falan demedi ama ben biliyorum kötü bir niyeti yok öyle konuştu nereye gideceğini bilmeden Allah büyük inşallah bizlerinde olacak en kısa zamanda 🙂

oyyy kıyamam yaaaaa cnmsın yaa Allaha o güzel gönlüne göre versin cnm benim en güzeli bu işte sen en güzelini yapıp ALlahtan istemişsin isyan etmemişsin Allahım görüyo bunları mutlak bizde birgün o duyguyu tadacaz ve artık diyecezki ayy benimki cok gazı oluyo birinin bebeği uyumuyo böle sorunları düşünecez artık gör bak mutlu ol bi daha o arkasını dönerse sana sen sarıl arkasından deki ben inanıyorum bigün bizimde olacak sen ona sarıl yani

kızlarrr selam nasılsınız.üst komşum en sonunda açtı modemi.uyuz ediyo yaa.benim kocanın değişiyle haviş ve lavişler siziii özledim valla 😀 yarın büyük gün.benim koıcanın test sonucu bakalım ne olcak.inş kötü bişi çıkmaz allahımmmm

yahuu anlamadım sen kacakmı giriyon bunların netine :D:D he söle bakim hahaha h.g sefalar getirdin haviş ben oluyom sanırım hahaha

hehe yok canım şifrelerini almıştık.modem çok ısındığı için arada kapatıyorlar o yüzden giremiyoruz bazen 🙂 sen laviş oluyorsun bizde hamiş.öyle diyo benim deli 😀

kızlarrr selam nasılsınız.üst komşum en sonunda açtı modemi.uyuz ediyo yaa.benim kocanın değişiyle haviş ve lavişler siziii özledim valla 😀 yarın büyük gün.benim koıcanın test sonucu bakalım ne olcak.inş kötü bişi çıkmaz allahımmmm
hoşgeldin pc hırsızı 🙂🙂 evet yarın büyük gün rabbimde büyük inşallah kötü bişey yoktur canım içini ferahtut sen🙂

boş ver canım takma erkekler bizim kadar hassas olamıyor bende dün dedim acaba bi test alsamda yapsam mı diye ama bana sen stres yapıyorsun ondan adet olmuyorsun önce kafanı düzelt dedi çat diye yani hiiiç al canım bak sanki ne olacak varsa seviniriz yoksa da canın saolsun falan demedi ama ben biliyorum kötü bir niyeti yok öyle konuştu nereye gideceğini bilmeden Allah büyük inşallah bizlerinde olacak en kısa zamanda 🙂
amin tatlım inşallah. genelde boşveriyorum zaten hiç ciddiye almıyorum çoğu söylediiğini ama zaman oluyoki boşalıyorum kalbim kırılıyo bianda🙁 neyseki geçti önümüze bakalım🙂🙂

oyyy kıyamam yaaaaa cnmsın yaa Allaha o güzel gönlüne göre versin cnm benim en güzeli bu işte sen en güzelini yapıp ALlahtan istemişsin isyan etmemişsin Allahım görüyo bunları mutlak bizde birgün o duyguyu tadacaz ve artık diyecezki ayy benimki cok gazı oluyo birinin bebeği uyumuyo böle sorunları düşünecez artık gör bak mutlu ol bi daha o arkasını dönerse sana sen sarıl arkasından deki ben inanıyorum bigün bizimde olacak sen ona sarıl yani
canım benim oldu buakşamda tripli olursa öyle yaparım zaten ben hiç kici değilimdir kızgınlığım odakkada parlar geçer hiç gocunmam adım atmaktan onada hep öyle yapıyorum zaten ondan şımarıyo uyuzzzz🙂

Geri