Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

hobulduk gülüm🙂 yarınsabahı sabırsızlıkla beklicen inşallah güzel haberler vermeyi rabbim kısmetetsin🙂

hoş bulduk cancııııım.yarına gibi nasıl bekliycem.merakan ölürüm.ir mücize olydı keş asiş koyusiyhcım yarın yazaydız hamişiiiiiiiiiiiiiiiiim diye.ne kadar mutlu olurdum

amin kızlar ceylangözlüm,asimm,lavişim,defnem inşallah bir gün hepimiz vereceğiz o güzel haberi buradan be inanıyorum Allah sevdiği kullarına dert verirmiş çünkü onun her derde düşüp de ona dualar etmesi hoşuna gidermiş rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı hepimizin ben bu akşam yaparım heralde test diye düşünüyorum kısmetse bir de bu kasıklşarımda sancı karnımda kalçamda sancı oluyor diyorum yaa kızlar oturunca iyice şiddetleniyor sanki sıkışıklık oluyor da ondan oluyormuş gibi anlamadım

amin canım ne gelirse allahtan tez zamanda versin inşallah🙂 hakkımızda herşeyin hayırlısı tatlım.

inşş cnmm hamiş olduğun haberini alırız inşş kasıklarındaki sancıdan başka tatlı tatlı batmalarda oluyormu merak ettim

canım çok güzel yazmışsın ne yalan söyleyeyim şu an ümitsizim ve sabırsızım. babam hep sabırsızım diye azarlardı beni ama ne yapayım huyum böyle
. ümitsizliği şimdi daha çok çünkü artık neredeyse çevremdeki herkes hamile soruyorlar bana bende diyorum daha düşünmüyorum hatta korunuyorum diyorum üstüme gelmesinler diye. Ama şükür konusuna gelince asla şükürsüz olmadım işim var eşim var sağlığım yerinde sevdiklerim yanımda ve yanımda olanlarda desteklerini esirgemiyorlar sağolsunlar. Biliyorum hamile kalınca bunların hepsine güleceğim neler düşünmüşüm ben diyeceğim ama inanın artık dayanamıyorum