LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 13 Nisan 2012 #2.781 shekerr_hale' Alıntı: ne gibi bişi 😀 hemde ucuz testlerdendi bnmki Genişletmek için tıkla ... işte ondan olabilir
shekerr_hale' Alıntı: ne gibi bişi 😀 hemde ucuz testlerdendi bnmki Genişletmek için tıkla ... işte ondan olabilir
Ahugozlu Yeni Üye Üye 13 Nisan 2012 #2.783 kurban oluyum valla bende özledim seni asiyi digerleri.iyiki varsız iyiki sizi burda tandım
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 13 Nisan 2012 #2.784 Ceylangözlü' Alıntı: kurban oluyum valla bende özledim seni asiyi digerleri.iyiki varsız iyiki sizi burda tandım Genişletmek için tıkla ... cnm benim sende iyiki varsın
Ceylangözlü' Alıntı: kurban oluyum valla bende özledim seni asiyi digerleri.iyiki varsız iyiki sizi burda tandım Genişletmek için tıkla ... cnm benim sende iyiki varsın
defne defne Hamiş Melek 13 Nisan 2012 #2.785 lavinyam' Alıntı: yaa karbonat yokki kabartma tozuyla oluyosa yapim :d:d Genişletmek için tıkla ... yo sen en iyi vanilinle yap tatlı olsun olmaz kabartma tozu o kabartır zaten herşeyşi🙂 ceylangözlü' Alıntı: selam bacılarım.necesiz,cumanız mubarek.ne var ne yok....kıvırcık guzel tebrik ediyorum canım darısı hamiş olmak isteyenlere.kızlar özledim sizi. Genişletmek için tıkla ... seninde cuman mübarek olsun fıstık bizde seni özledik nerleerdesin bakalım🙂 ogüll' Alıntı: 7 aydır evlıyız.bebek ıstıyorduk.3 aydır doktara gıdıyorduk.doktor bır sorun görmedı.3 ay ıcınde hamıle kalabılırsın demişti. Ilk kez yaptım testı. Ilk basta ek cızgı cıktı ve hayal kırıklıgına ugradım elımden bıraktım.ardından ıkıncı sılık cızgıyı farkettım.daha yedı gun var adetıme.kan testı yaptırmaya korkuyorum ya negatıf haberını alırsam dıye.test yapalı 4 . Gun bugun.cok bebek ıstıyo esım bende oyle .... Genişletmek için tıkla ... hayırlısı ne ise o olsun canım bekle biraz ya enazında regl günün gelsin olmazsan ertesi gün verirsin kan.
lavinyam' Alıntı: yaa karbonat yokki kabartma tozuyla oluyosa yapim :d:d Genişletmek için tıkla ... yo sen en iyi vanilinle yap tatlı olsun olmaz kabartma tozu o kabartır zaten herşeyşi🙂 ceylangözlü' Alıntı: selam bacılarım.necesiz,cumanız mubarek.ne var ne yok....kıvırcık guzel tebrik ediyorum canım darısı hamiş olmak isteyenlere.kızlar özledim sizi. Genişletmek için tıkla ... seninde cuman mübarek olsun fıstık bizde seni özledik nerleerdesin bakalım🙂 ogüll' Alıntı: 7 aydır evlıyız.bebek ıstıyorduk.3 aydır doktara gıdıyorduk.doktor bır sorun görmedı.3 ay ıcınde hamıle kalabılırsın demişti. Ilk kez yaptım testı. Ilk basta ek cızgı cıktı ve hayal kırıklıgına ugradım elımden bıraktım.ardından ıkıncı sılık cızgıyı farkettım.daha yedı gun var adetıme.kan testı yaptırmaya korkuyorum ya negatıf haberını alırsam dıye.test yapalı 4 . Gun bugun.cok bebek ıstıyo esım bende oyle .... Genişletmek için tıkla ... hayırlısı ne ise o olsun canım bekle biraz ya enazında regl günün gelsin olmazsan ertesi gün verirsin kan.
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 13 Nisan 2012 #2.786 shekerr_hale' Alıntı: hehe bilemicem artıkın:d ben kactm maama yıcem grşrz Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun şekerim
shekerr_hale' Alıntı: hehe bilemicem artıkın:d ben kactm maama yıcem grşrz Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun şekerim
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 13 Nisan 2012 #2.787 defne defne' Alıntı: yo sen en iyi vanilinle yap tatlı olsun olmaz kabartma tozu o kabartır zaten herşeyşi🙂 seninde cuman mübarek olsun fıstık bizde seni özledik nerleerdesin bakalım🙂 hayırlısı ne ise o olsun canım bekle biraz ya enazında regl günün gelsin olmazsan ertesi gün verirsin kan. Genişletmek için tıkla ... amann ilk duyduğumda sıcak gelmedi bana zaten yaa hiçte denemek gelmedi içimden alırm bi test en iyisi
defne defne' Alıntı: yo sen en iyi vanilinle yap tatlı olsun olmaz kabartma tozu o kabartır zaten herşeyşi🙂 seninde cuman mübarek olsun fıstık bizde seni özledik nerleerdesin bakalım🙂 hayırlısı ne ise o olsun canım bekle biraz ya enazında regl günün gelsin olmazsan ertesi gün verirsin kan. Genişletmek için tıkla ... amann ilk duyduğumda sıcak gelmedi bana zaten yaa hiçte denemek gelmedi içimden alırm bi test en iyisi
O ogül Yeni Üye Üye 13 Nisan 2012 #2.789 defne defne' Alıntı: hayırlısı ne ise o olsun canım bekle biraz ya enazında regl günün gelsin olmazsan ertesi gün verirsin kan. Genişletmek için tıkla ... sagol cnm.insallah olumlu sonuc alırım.sol kasıgımda az az agrımaya baslatı yıne bel ıle bereber 🙁
defne defne' Alıntı: hayırlısı ne ise o olsun canım bekle biraz ya enazında regl günün gelsin olmazsan ertesi gün verirsin kan. Genişletmek için tıkla ... sagol cnm.insallah olumlu sonuc alırım.sol kasıgımda az az agrımaya baslatı yıne bel ıle bereber 🙁
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 13 Nisan 2012 #2.790 ogüll' Alıntı: sagol cnm.insallah olumlu sonuc alırım.sol kasıgımda az az agrımaya baslatı yıne bel ıle bereber 🙁 Genişletmek için tıkla ... cnm inşş hamişsindir ama adet yaklaşıncada bel karın ağrıyo biliyosun ki umudunu kırmak işstemem
ogüll' Alıntı: sagol cnm.insallah olumlu sonuc alırım.sol kasıgımda az az agrımaya baslatı yıne bel ıle bereber 🙁 Genişletmek için tıkla ... cnm inşş hamişsindir ama adet yaklaşıncada bel karın ağrıyo biliyosun ki umudunu kırmak işstemem