Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

yaa karbonat yokki kabartma tozuyla oluyosa yapim :d:d
yo sen en iyi vanilinle yap tatlı olsun hahaha olmaz kabartma tozu o kabartır zaten herşeyşi🙂

selam bacılarım.necesiz,cumanız mubarek.ne var ne yok....kıvırcık guzel tebrik ediyorum canım darısı hamiş olmak isteyenlere.kızlar özledim sizi.
seninde cuman mübarek olsun fıstık bizde seni özledik nerleerdesin bakalım🙂

7 aydır evlıyız.bebek ıstıyorduk.3 aydır doktara gıdıyorduk.doktor bır sorun görmedı.3 ay ıcınde hamıle kalabılırsın demişti. Ilk kez yaptım testı. Ilk basta ek cızgı cıktı ve hayal kırıklıgına ugradım elımden bıraktım.ardından ıkıncı sılık cızgıyı farkettım.daha yedı gun var adetıme.kan testı yaptırmaya korkuyorum ya negatıf haberını alırsam dıye.test yapalı 4 . Gun bugun.cok bebek ıstıyo esım bende oyle ....
hayırlısı ne ise o olsun canım bekle biraz ya enazında regl günün gelsin olmazsan ertesi gün verirsin kan.

yo sen en iyi vanilinle yap tatlı olsun hahaha olmaz kabartma tozu o kabartır zaten herşeyşi🙂

seninde cuman mübarek olsun fıstık bizde seni özledik nerleerdesin bakalım🙂

hayırlısı ne ise o olsun canım bekle biraz ya enazında regl günün gelsin olmazsan ertesi gün verirsin kan.

amann ilk duyduğumda sıcak gelmedi bana zaten yaa hiçte denemek gelmedi içimden alırm bi test en iyisi :D:D

Geri