K koyusiyah Hamiş Melek 12 Nisan 2012 #2.651 LaViNYaM' Alıntı: çikolata yiyodum da boğazımdan gecmedi sizede verem dedim Genişletmek için tıkla ... teşekkürler tatlım ,ama sütlü çikolata hiiç sevmem ki 🙂 şöööyyle bir bitter olsaydı 🙂
LaViNYaM' Alıntı: çikolata yiyodum da boğazımdan gecmedi sizede verem dedim Genişletmek için tıkla ... teşekkürler tatlım ,ama sütlü çikolata hiiç sevmem ki 🙂 şöööyyle bir bitter olsaydı 🙂
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 12 Nisan 2012 #2.652 istersin de sen getirmemmi ayy bayılıyorum yaa cikolatalara keşke kocaman bi çikolata fabrikam olsaydı bütün cocuklara dağıtrdım valla
istersin de sen getirmemmi ayy bayılıyorum yaa cikolatalara keşke kocaman bi çikolata fabrikam olsaydı bütün cocuklara dağıtrdım valla
K koyusiyah Hamiş Melek 12 Nisan 2012 #2.653 LaViNYaM' Alıntı: istersin de sen getirmemmi ayy bayılıyorum yaa cikolatalara keşke kocaman bi çikolata fabrikam olsaydı bütün cocuklara dağıtrdım valla Genişletmek için tıkla ... ayyy teşekkürler tatlım 🙂o zaman sana johny deep in çikolata fabrikası adlı filmini öneriyorum harika bayılırsın 🙂 ayyy bu gün forum neden bu kadar sıkıcı millet nerde yaa 🙁
LaViNYaM' Alıntı: istersin de sen getirmemmi ayy bayılıyorum yaa cikolatalara keşke kocaman bi çikolata fabrikam olsaydı bütün cocuklara dağıtrdım valla Genişletmek için tıkla ... ayyy teşekkürler tatlım 🙂o zaman sana johny deep in çikolata fabrikası adlı filmini öneriyorum harika bayılırsın 🙂 ayyy bu gün forum neden bu kadar sıkıcı millet nerde yaa 🙁
ASİMELEK Daimi Üye Üye 12 Nisan 2012 #2.655 [video=youtube;HF7qRCrWpQ4] çok sevdiğim bu şarkı canım kardeşlerime gelsin Son düzenleme: 12 Nisan 2012
K koyusiyah Hamiş Melek 12 Nisan 2012 #2.656 ASİMELEK' Alıntı: nolup duru burda Genişletmek için tıkla ... ayy nerelerdesiniz ayooll 🙂 asimm kıs sen nerelisin bakim böle şiveli yazmışsın 🙂
ASİMELEK' Alıntı: nolup duru burda Genişletmek için tıkla ... ayy nerelerdesiniz ayooll 🙂 asimm kıs sen nerelisin bakim böle şiveli yazmışsın 🙂
ASİMELEK Daimi Üye Üye 12 Nisan 2012 #2.658 bu gün çok sessiz burası yaa nerde herkes siyahcım nasılsın caanımcım
ASİMELEK Daimi Üye Üye 12 Nisan 2012 #2.659 koyusiyah' Alıntı: lavinyama da küstüm asiyi de kıskandım 🙁 hiiç bana inşallah hamişsindir demiyor ama asiye diyor 🙁 üüüü ühühü ühühüh Genişletmek için tıkla ... Kuzummmm kıyamamm ben sanaa yaaa inşallah hepimizzz Allahın izni ile hamiş kalcaz canımcım üzülme sen Rabbim büyük🙂 selamet gül güzeli nerelerdesiniz siz yaaa bu arada defnemmmm sen nerelere gittin bu gün yaa lavişkomm nerdesin 🙂
koyusiyah' Alıntı: lavinyama da küstüm asiyi de kıskandım 🙁 hiiç bana inşallah hamişsindir demiyor ama asiye diyor 🙁 üüüü ühühü ühühüh Genişletmek için tıkla ... Kuzummmm kıyamamm ben sanaa yaaa inşallah hepimizzz Allahın izni ile hamiş kalcaz canımcım üzülme sen Rabbim büyük🙂 selamet gül güzeli nerelerdesiniz siz yaaa bu arada defnemmmm sen nerelere gittin bu gün yaa lavişkomm nerdesin 🙂
K koyusiyah Hamiş Melek 12 Nisan 2012 #2.660 ASİMELEK' Alıntı: bu gün çok sessiz burası yaa nerde herkes siyahcım nasılsın caanımcım Genişletmek için tıkla ... ayy napiyim asimmm işlerim çok yoğun değil bugün alışveriş sitelerinde takılıyorum 🙂 hakkaten nerde bu millet yaa bugün
ASİMELEK' Alıntı: bu gün çok sessiz burası yaa nerde herkes siyahcım nasılsın caanımcım Genişletmek için tıkla ... ayy napiyim asimmm işlerim çok yoğun değil bugün alışveriş sitelerinde takılıyorum 🙂 hakkaten nerde bu millet yaa bugün