Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ayy sabahtan temizlik yaptım ama hala bitmedi yahuu yarına da sarktı sanırım yaa ev kütüphaneyi gecti heryer kitap atamıyorum da ayy ne yapacağımı şaşırdım valla kitaplık bitti yer kalmadı artık istifliyorum artık nereyi bulursam
yormada çok kendini lavişim ben de bi başladım mı bitiremem her yere dalarım 🙂 sabahtan akşama kadar ama cam ve perde işine gelemiyorum o yüzden kadın getirdim bugün camlar,perdeler,halılar koltuklar temizleyecekler inşallah 🙂 aradım yemek arasında sen yi yimeğini yi buraları düşünme dedi 🙂
yormada çok kendini lavişim ben de bi başladım mı bitiremem her yere dalarım 🙂 sabahtan akşama kadar ama cam ve perde işine gelemiyorum o yüzden kadın getirdim bugün camlar,perdeler,halılar koltuklar temizleyecekler inşallah 🙂 aradım yemek arasında sen yi yimeğini yi buraları düşünme dedi 🙂
iyiymiş aslında temizlikci ama ben kendi evimin işini başkası dalınca sevmem yaa illa ben yapacam yavaş yavaş ama temiz olsun benim elimden gecsin isterim yanii ama hamiş filan olursak öyle bişi olacak gibi yada artık kayınvalidem gelir heralde