iyiymiş aslında temizlikci ama ben kendi evimin işini başkası dalınca sevmem yaa illa ben yapacam yavaş yavaş ama temiz olsun benim elimden gecsin isterim yanii ama hamiş filan olursak öyle bişi olacak gibi yada artık kayınvalidem gelir heralde
ben de sevmiyordum ama çalışınca yetişemiyorum bir hafta sonum var onu da temizlikle geçirmek istemiyorum 🙂 ama eşim nöbette falansa yaparım da dediğim gibi perde-cam işine gelemiyorum sevmiyorum onları 🙂 aslında en güzeli kendi elinle yapmak 🙂
ben de sevmiyordum ama çalışınca yetişemiyorum bir hafta sonum var onu da temizlikle geçirmek istemiyorum 🙂 ama eşim nöbette falansa yaparım da dediğim gibi perde-cam işine gelemiyorum sevmiyorum onları 🙂 aslında en güzeli kendi elinle yapmak 🙂
bellimi olur belkide bu kader tersine döner
ogüzel dudakların yine gelir beni öper
ellerin günaha dokunmadan gel ozaman
geç olmadaaaaaan geç olmadaaaaaaannnnn
efendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm geldim geldim napim cnm sıkıldı bende şarkı dinleyem dedim buraya da öle yazdım işte