Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

Yaram ne kanar ne kabuk bağlar

Giden unutur kalan hep yanar

Kaçsam kaçamam her yerde kokun var

Sensiz uyandığım kaçıncı günüm

Aynada gördüğüm yorgun yüzüm

Bana hiç tanıdık gelmiyor inan

Senden sonra arasamda öncesini

Alıştım acı cekerek almaya nefesimi:hıms:

ben de sevmiyordum ama çalışınca yetişemiyorum bir hafta sonum var onu da temizlikle geçirmek istemiyorum 🙂 ama eşim nöbette falansa yaparım da dediğim gibi perde-cam işine gelemiyorum sevmiyorum onları 🙂 aslında en güzeli kendi elinle yapmak 🙂

hımm calışıyorsan farklı tabi cnmm yorucu olur en iyisini yapıyosun kendine zaman ayır tabi

laviiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

bellimi olur belkide bu kader tersine döner
ogüzel dudakların yine gelir beni öper
ellerin günaha dokunmadan gel ozaman
geç olmadaaaaaan geç olmadaaaaaaannnnn

sayfa öyle doldurulmaz böyle doldurulur.bende diyorum ooo 4 sayfa ilerlemiş kızlar nekaynattı diye bide bakiyim bizim aşık veysel döktürmiü 90 lardan

efendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm geldim geldim napim cnm sıkıldı bende şarkı dinleyem dedim buraya da öle yazdım işte