defne defne Hamiş Melek 12 Nisan 2012 #2.611 LaViNYaM' Alıntı: 😕 heyecanmı defnem 2.5 yıl oldu artık heyecan kalamdı bende ama adetim düzensiz benim belli olmaz yani belki daha gec olur Genişletmek için tıkla ... niyeymiş o tatlım benimde 2 yıl oldu heyecan biterse ömür biter🙂 sen çitosu tanıyomuydun?? kıvırcık güzel' Alıntı: KIZLAR BEN UYUMAYA GİDİYORUM grşrz bye..🙂 Genişletmek için tıkla ... iyiuykular tatlım rüyanda tüm mekanı gör koyusiyah' Alıntı: ayy herkesten önce sonra farketmez hep birlikte olalım inşallah canım yaa Allah hepimize yaşatsın bunu inşallah 🙂) Genişletmek için tıkla ... amin tatlım inşallah🙂
LaViNYaM' Alıntı: 😕 heyecanmı defnem 2.5 yıl oldu artık heyecan kalamdı bende ama adetim düzensiz benim belli olmaz yani belki daha gec olur Genişletmek için tıkla ... niyeymiş o tatlım benimde 2 yıl oldu heyecan biterse ömür biter🙂 sen çitosu tanıyomuydun?? kıvırcık güzel' Alıntı: KIZLAR BEN UYUMAYA GİDİYORUM grşrz bye..🙂 Genişletmek için tıkla ... iyiuykular tatlım rüyanda tüm mekanı gör koyusiyah' Alıntı: ayy herkesten önce sonra farketmez hep birlikte olalım inşallah canım yaa Allah hepimize yaşatsın bunu inşallah 🙂) Genişletmek için tıkla ... amin tatlım inşallah🙂
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 12 Nisan 2012 #2.613 defne defne' Alıntı: niyeymiş o tatlım benimde 2 yıl oldu heyecan biterse ömür biter🙂 sen çitosu tanıyomuydun?? iyiuykular tatlım rüyanda tüm mekanı gör amin tatlım inşallah🙂 Genişletmek için tıkla ... evet tanımammı yaaa cok iyi birisi
defne defne' Alıntı: niyeymiş o tatlım benimde 2 yıl oldu heyecan biterse ömür biter🙂 sen çitosu tanıyomuydun?? iyiuykular tatlım rüyanda tüm mekanı gör amin tatlım inşallah🙂 Genişletmek için tıkla ... evet tanımammı yaaa cok iyi birisi
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 12 Nisan 2012 #2.614 heyecanım bitmedi ama işte insan test yapıp negatif cıkınca bile üzülesi gelmiyo artık 😕
defne defne Hamiş Melek 12 Nisan 2012 #2.616 LaViNYaM' Alıntı: evet tanımammı yaaa cok iyi birisi Genişletmek için tıkla ... aşkım bitanem bilmezmiyiz hiç seni gönlün geniştir senin şaka yapıyor vedeeee bizde seni çooook seviyoruz🙂 evet ya bende dikkatettim gelmiyo buaralr inşallah güzel bi haberle gelir🙂 he işte çitos ablacım 10 küsür senedir uğraşıyo biliyosun inşallah allahım bizi okadar bekletmesin🙂
LaViNYaM' Alıntı: evet tanımammı yaaa cok iyi birisi Genişletmek için tıkla ... aşkım bitanem bilmezmiyiz hiç seni gönlün geniştir senin şaka yapıyor vedeeee bizde seni çooook seviyoruz🙂 evet ya bende dikkatettim gelmiyo buaralr inşallah güzel bi haberle gelir🙂 he işte çitos ablacım 10 küsür senedir uğraşıyo biliyosun inşallah allahım bizi okadar bekletmesin🙂
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 12 Nisan 2012 #2.617 koyusiyah' Alıntı: ben yemeğe kaçar kızlarr 🙂 Genişletmek için tıkla ... afiyet bal şeker olsun emi kuzum bol bol ye vitamin olsun kemiklerin dolgunlaşsın
koyusiyah' Alıntı: ben yemeğe kaçar kızlarr 🙂 Genişletmek için tıkla ... afiyet bal şeker olsun emi kuzum bol bol ye vitamin olsun kemiklerin dolgunlaşsın
defne defne Hamiş Melek 12 Nisan 2012 #2.618 LaViNYaM' Alıntı: heyecanım bitmedi ama işte insan test yapıp negatif cıkınca bile üzülesi gelmiyo artık 😕 Genişletmek için tıkla ... evet tatlım bak okonuda haklısın üzülmeyelimde zaten yıpranıyoruz boşyere sevinelim biz sadece rabbim hep sevindirsin🙂 koyusiyah' Alıntı: ben yemeğe kaçar kızlarr 🙂 Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun şekerim🙂
LaViNYaM' Alıntı: heyecanım bitmedi ama işte insan test yapıp negatif cıkınca bile üzülesi gelmiyo artık 😕 Genişletmek için tıkla ... evet tatlım bak okonuda haklısın üzülmeyelimde zaten yıpranıyoruz boşyere sevinelim biz sadece rabbim hep sevindirsin🙂 koyusiyah' Alıntı: ben yemeğe kaçar kızlarr 🙂 Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun şekerim🙂
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 12 Nisan 2012 #2.619 defne defne' Alıntı: aşkım bitanem bilmezmiyiz hiç seni gönlün geniştir senin şaka yapıyor vedeeee bizde seni çooook seviyoruz🙂 evet ya bende dikkatettim gelmiyo buaralr inşallah güzel bi haberle gelir🙂 he işte çitos ablacım 10 küsür senedir uğraşıyo biliyosun inşallah allahım bizi okadar bekletmesin🙂 Genişletmek için tıkla ... ayy evet yaaa neler öğrendim ondan evet Allah o kadar bekletmesin tabi
defne defne' Alıntı: aşkım bitanem bilmezmiyiz hiç seni gönlün geniştir senin şaka yapıyor vedeeee bizde seni çooook seviyoruz🙂 evet ya bende dikkatettim gelmiyo buaralr inşallah güzel bi haberle gelir🙂 he işte çitos ablacım 10 küsür senedir uğraşıyo biliyosun inşallah allahım bizi okadar bekletmesin🙂 Genişletmek için tıkla ... ayy evet yaaa neler öğrendim ondan evet Allah o kadar bekletmesin tabi
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 12 Nisan 2012 #2.620 defne defne' Alıntı: evet tatlım bak okonuda haklısın üzülmeyelimde zaten yıpranıyoruz boşyere sevinelim biz sadece rabbim hep sevindirsin🙂 afiyet olsun şekerim🙂 Genişletmek için tıkla ... ayy neyse ona üzülmüyorum da adetlerim bari tam gününde olsa onu takıyorum ben
defne defne' Alıntı: evet tatlım bak okonuda haklısın üzülmeyelimde zaten yıpranıyoruz boşyere sevinelim biz sadece rabbim hep sevindirsin🙂 afiyet olsun şekerim🙂 Genişletmek için tıkla ... ayy neyse ona üzülmüyorum da adetlerim bari tam gününde olsa onu takıyorum ben