Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

kıslar biliyosunuzki 6 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 7. hamişimiz kim olacak ????:deli: :deli:

HAMİŞLERİMİZ

Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş:emzirme:

1)TATLI_BELA................ 8 haftalık oldu meleğimiz :kiss:

2) yasmin nil......................
9 haftalık minik mercimeğimiz:kiss:

3) bur_ay.................
6 haftalık minik meleğimiz:kiss:

4)Ciel...............................:deli:
:kiss: cnm arkadaşım tebrikler

5) Sarı Papatya................Tebrikler cnmm :deli: :kiss:

6) kıvırcık güzel................Tebrikler cnmmm :deli: :kiss:

ADET BEKLEYENLERİMİZ

koyusiyah......................6-7-8-9 nisan ????

ASİMELEK ................6-7-8-9-10 nisan
????

fatma2...................................9 nisan ????

tekgercegiim..........................13 nisan

gul-guzeli............................ 13 nisan

essenn..................................14 nisan

gonca 16...............................14 nisan

LaViNYaM.............................15 nisan
smi%20%2811%29.gif

defne defne..........................16 nisan

almire...................................17 nisan

shekerr hale..........................20 nisan

dilekdenizi..............................20 nisan

Ceylangözlü............................22 nisan

pelinifl.....................................23 nisan

melek24..................................25 nisan

ece naz..............................27-28 nisan

kardelen000............................28 nisan

yakışıklım...........................2-3-4 mayıs

selamet..................................6 mayıs

alas..............................5-6-7-8 mayıs

Sildiğim kişiler yeni adet tarihlerini söylerlerse ekleyebilirim!!!!!

günaydın kızlarrr nasılsınız bakem 🙂
kıvırcık güzel tebrik ederim canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
asimm takma be tatlım patronlar öyledir o sana değil işin yolunda gitmediğine kızıyordur aslında kişisel olmaz öyle düşün boşveeerr
ben daha yeni gelebildim işe evde bahar temizliği var kadınlar geldi onlara şunu yap bunu yap deterjanlar burda bezler burda demekten ancak çıktım evden de gelebildim .ben iyiyim bugün yaaa havada fena sayılmaz tabiki adet falan olmadım kafamın o tarafı karışık ama hayırlısı olsun bakalım 🙂

defneciğim bu arada kuşum oo bugün 23.nisan neşe doluyor insan değil miydi yaaa 🙂)

asimm takma be tatlım patronlar öyledir o sana değil işin yolunda gitmediğine kızıyordur aslında kişisel olmaz öyle düşün boşveeerr
ben daha yeni gelebildim işe evde bahar temizliği var kadınlar geldi onlara şunu yap bunu yap deterjanlar burda bezler burda demekten ancak çıktım evden de gelebildim .ben iyiyim bugün yaaa havada fena sayılmaz tabiki adet falan olmadım kafamın o tarafı karışık ama hayırlısı olsun bakalım 🙂

defneciğim bu arada kuşum oo bugün 23.nisan neşe doluyor insan değil miydi yaaa 🙂)

evet belliki aynı anda yazmışız cvbımı da almış oldum kuzum

Allah' a havale ediyorum zaten canım Rabbim büyük ona sığınıyorum her şerden...

bende daha adet olmadım sabah test ypcaktım ama eşim üzülürüm diye yapmamı istemedi bende cumartesi sabah şansımı deniycem hayırlısı bakalım 🙂

Tebrik ederim canım çok sevindim bu gün aldığım en güzel haberdi bu 🙂Rabbim hayırlısı ilede kucağına almak nasip eder inşallahh darısı tüm isteyen arakdaşlarımın başına olsun 🙂

günaydın kızlar herkes iyidir umarım 🙂 defnecim vallahi sabah o kadar güzel o kadar mutlu uyanmıştım ki patronum sağ olsun haksız yere herkesin içinde beni azarladı ve bütün günümün içine tükürdü... zaten son günlerde alt üst olmuş bir psikolojimm vardı onuda bu gün patronum sayesinde hepten kaybettim. çok sıkıldım artık herşeyden yaa işten bebekten herşeyden. iyi bir iş bulayım çıkıcam burdan hiç haksız yere laf duymak çok canımı yaktı ve yakıyor canla başla çalış bir hata yapmayayım diye uğraş her işi yap sonrada gelsinler haksız yere laf söylesinler yeter artık yaa çok moralim bozuk cidden...
salla gitsin canım hepsi aynı yaranamzsın neyapsan kıymet bilmezler oyüzden işibilicen işe gitmicen hesabı yapıyomuş gözüküp herşeyi tam yapmıcan nasıl olsa canları istedimi hiç çalışmıyormuşsun gibi davranmasını biliyolar.sen üzme tatlı canını bak negüzel bihamişimiz var hahaha

deliye hergün bayram tatlımhahaha

bende daha adet olmadım sabah test ypcaktım ama eşim üzülürüm diye yapmamı istemedi bende cumartesi sabah şansımı deniycem hayırlısı bakalım 🙂
ya neden üzülcekmişsinki hemen olumsuz düşünmeyin fıstığım bak ben 5 gün önce yaptım üzlmedim valla yani anlık bişey geçiveriyo🙂 hem siz daha çok yenisiniz birkaç ay olmayınca sakın hemen sıkılmayın 24 aydır aynı hevesle bekliyorum.c.tesi gününüde iple çekiyorum🙂

yap bakalım tatlım ben çok korkuyorum valla sanki acıyacak ama elim gitmiyor test yapmaya aslında evde de var ama ne biliyim yaaa offfffffffff 🙁 umarım hayırlı haberler verirsin asimm bizlere 🙂

Geri