bir kahvede bize gelse bizde açılsak asim. ölüyorum eve gittiğimde yemek bile yemeden yatıyorum keşke eşim bana daha fazla yardımcı olsa
ayy canım yaa ağlama kıyamam ben sana ya evet keşke bize çokçokçok yardımcı olsalar ama herkes elinden geldiği kadar yapıyo tatlım eşine kızma
🙂
amin kızlar, katılıyorum sizlere..
gerçi ben baya büyük ve kurumsal bir şirkette fena da olmayan bir pozisyonda çalışıyorum ancak direkt raporlama yaptığım kiş GM henüz bilmiyor durumumu çok da yoğun bir dönemdeyiz tüm gün bir sürü angarya + tercüme işlerim var.. zaten bu biraz senin yüzünün yumuşaklığı ile ilgili ok yaparım dersen hep 2 katı yükleniyor üzerine 🙁 neyse benim kitabımda iş savsaklamak olmayında her halta atlıyorum olur yaparım die 🙂 napim diyemiyorum başkası halletsini zaten içime de sinmiyor.. hastalık işte.. Akşam eve gidince 2-80 yatıyorum ondan sonra herşeyi artık eşim yapıyor, yemek, bulaşık ... ben saat 20.00 gibi TV karşısında uyuyorum valla..
ya tatlım bak enazından eşin çok yardımcı oluyomuş vicdan sahibi desene
🙂 işyerinde düne kadar öyleydin ama artık değişme zamanı geldiiii sen artık bukadar çok yorulup bukadar çok sitres yaşamamalısın fıstık göbüşünde bebişin var
🙂
kiiizzzzlllaaaarrrr...........özledim sizi....sizi gelismelerden haberdar edeyim,cünkü giremiyorum bikac gündür..maclara devam ama bu ay cok ümitli deilim,bilmiyorum nedenini.cuma günü esim sperm vermek icin gidecek..bakicaz artik..insallah hersey iyidir..böyle iste..bütün gün evdeyim,patliorm yaa...
canımm inşallah eşinin test sonuçları çok iyi çıkar
🙂 biliyoruzki gebeliklerin çoğu umutsuzum denen ayda geliyo belkide seninde öyle olur
🙂
kızlar benım vınnda mb az kalmış internete giremiycem.yazı ttnet alıcak eşim.vınn iyi deyil 4 gb paket veriyorlar oda cok az napcam yaaaa sizi çok özleycem.şimdilik giriyorum ama giremesem kalbim dualarım hep sizinle inanin sizi cok seviyoruuuum:küstüm:
.bak ben ne diliyorsam Alllah 2 katını veriyor bana.Allah hepinize saleh evlatlar nasip etsin.
amin güzel arkadaşım allah hepimizin gönlüne göre versin
🙂 şu internet işini çabucak halledin arayı açmayalım
🙂öptüm kocamannn:*
slm kızlar nasıl gidiyor.ne zamandır yazmadığımı farkettim.ben buay tekrar tedaviye başladım.4 ay aradan sonra.doktor klomen ve menogon verdi pzts kontrolüm var bakacak yumurtalarainş büyümüşlerdir.kızlar dua edin bana herşey yolundaysa aşılama yapılcak çünkü.
canım ya heyecanlı bir süreç yeniden başladı desene.inşallah yumoşların bigüzel büyümüşlerdir sonrada çat diye çatlarlar
🙂 aşılaman başarılı geçer tatlım inşallah
🙂
slm kızlar dr gittim dün herşey yolundaymış bebişimi gördüm çok küçüktü ama beli bir şekilde görebildim dr herşeyin çok güzel hiç bir sorunun yok dedi bebişim 9 haftalık olmuş allahım herkese yaşatsın bu duyguyu inş hayırlısıyla sağsalim kucagımada almayı nasip eder rabbim...
amanaman maşşallah 41 kere herşey yolunda negüzel
🙂inşallah canım zamanı geldiğinde kucağınada alırsın hayırlısıyla
🙂
Slm melekler bende sizin araniza katiliyorum bebek bekleyen olarak ins burdaki herkes bi an önce bebislerini kucaklarina alirlar...
Canim ben 13 aylik evliyim ve bu süre zarfinda bir kere düsük yaptim ve gebeligimi fark ettikten bi kac gün sonra düstü ve cok üzüldüm ve ondan sonra adetlerim bozuldu sonra ilk gittik doktor sikintidan dedi adet söktrücü verdi ilaci kullandim düzeldi sonra ilaci kesmistim ve ocak ayinda olmadim yine ve subatta doktora gittim ve tekrar adet söktürücü verdi ve kan aldi hormonlarimin yüksek oldugunu söyledi ve bana ilac verdi 1 ay kullandim ve tekrar kan aldi ve hormonlarim ayniydi ve ilacimi tekrar verdi ve o ilacta bitti beni baska bi doktora sevketti ve ben bu ayin 18inde o doktora gidicem bakalim o ne dicek cok merak ediyorum bu doktor hormonlarla alakali bir doktormus kadin doktorundan daha üst bir seviyeymis bakalim hayirlisi dua edinde kizlar bebislerimiz olsun cok istiyorum ya
canımm hoşgeldin aramıza
🙂 inşallah herşey yolunda gider ve en kısa sürede hayırlısıyla bebeğine kavuşursun
🙂
geçmiyor geçmiyorrrr zaman geçmiyorrrrr, bu uyuz testler de çift çizgi çıkmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
🙂 valla dilek şarkı bestelemişsin çokta güzel olmuş
🙂 inşallah canım ya bizde birgün umutsuzca bir test yapıcaz ama bu sefer şıp diye iki cizgi olucak
🙂