Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

a.s cnm h.g ayyy cnm kim üzdü seni öle döverim haa
ayy havadandır kesin hee bende kapalı olunca kötü olurum hep gecer inşş sıkıntın tatlımm

ya adet de olmadım olamadım ya da bilemiyorum içimde neler dönüyor işte o da geriyor beni sanırım millete çatıyorum ama havanın kapalı ve yağmurlu olması da bir neden tabi

adet dönemin gelmişse oda stres yapar cnm önüne gelene saldırmak istersin ben bilirim valla eşim beni iyi biliyo benden diyorum adet olacam o zaman uzak durayım senden diyo

ya adet de olmadım olamadım ya da bilemiyorum içimde neler dönüyor işte o da geriyor beni sanırım millete çatıyorum ama havanın kapalı ve yağmurlu olması da bir neden tabi
merhaba tatlım lavişiminde dediği gibi havanında etkisi vardır ama regl olamamın verdiği sıkıntı daha fazladır eminim menepoza girenler boşuna fenalık geçirmiyolar akacak kan damarda durmamlı hesabı regl olamayınca geriliyoruz tabi🙂 ama çok fazla sıkma canını tatlım öncelikle neden olmadığını öğrenmek gerek üzülmek için belkide sevindirici bir sebebi vardır🙂

ayy defneciğim inşallah sevindirici bir sebebi vardır bakalım haftasonuna kadar sabredip bekeleyecem olmadı bir test yapacam o da olmadı doktorun yolunu tutacam yine 🙁

ayyy canımsın yaa kıyamam sana ben yaa bugün bende çok gerginim vallahi günede gergin başladım içim sıkılıyo üstümü başımı çıkmak istiyorum çok bunladım cidden

ayyy canımsın yaa kıyamam sana ben yaa bugün bende çok gerginim vallahi günede gergin başladım içim sıkılıyo üstümü başımı çıkmak istiyorum çok bunladım cidden

aynen asimm bende öyleyim böyle bağıra bağıra ağlamak istiyorum yaa bu düzensizlik ve belirsizlik bizi böyle yapıyor ben bunaldım iyice Allah sabır versin diyorum ne diyeyim başka 🙂