Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya valla bunların hiçbiri bende işe yaramadı daha neler neler denedim ama her insanın bünyesi problemi farklı olduğu için ben sizin denemenizi tavsiye ederim bu yöntemlerle hamile kalan arkadaşlarımız gerçekten var
hayır olsun canım inşallah.hayra yoralım hayırlı olsun değilmi.rabbim inşallah senin için en hayırlı en uygun vakitte hayırlı evladını nasip edecek inşallah.sabir kardeşim sabir.
tatlım bu sayede hamile kalanlar vardır tabi ama geçen ay bende çektirdim faydası olmadı🙁
güne nasıl başlarsan bak öyle gider neşelen biraz negüzel bir rüya görmüşsün bak yok öyle rüyalar tersine falan çıkmaz tatlım ne görüyosan o neden hep olumsuz düşünüyosun bak ben test yaptım negatif ama yok diyorum heralde erken diye çıkmadı.ya nedense sende buay var bişeyler gibi geliyo 🙂🙂
şu bel çektirme ne iş yarıyormuşki ayy daha neler duyacağız kim bilir valla ben pek ihtimal vermiyorum kendime umutsuz vakaa yani hayırlı ama kısmetimde varsa olur yoksa Allah büyük 🙂
asişimm rüyan hayr olsun inşş gerceğe cıkar yaa bu arada şu bel cektirme işini bende yaptırmak istiyorum yaaaa ama ben burada yabancıyım tanıdığım yok ne yapcam
ya valla bunların hiçbiri bende işe yaramadı daha neler neler denedim ama her insanın bünyesi problemi farklı olduğu için ben sizin denemenizi tavsiye ederim bu yöntemlerle hamile kalan arkadaşlarımız gerçekten var
evet bende cok duyuyorum bu yöntemle hamila kalanlar var diye hatta benim annemin 9 sene cocuğu olmamış belini cektir demişler cektirmiş bana hamile kalmış mucizeye bak
aminn bacımmm aminnn hepimize inşallah sabretmekten başka çarem yok zaten 🙂
şu bel çektirme ne iş yarıyormuşki ayy daha neler duyacağız kim bilir valla ben pek ihtimal vermiyorum kendime umutsuz vakaa yani hayırlı ama kısmetimde varsa olur yoksa Allah büyük 🙂
bende senin gıdığından öpüyorum ayy bu pek sapıkça oldu dimi en iyisi yanacığından üpem
inşallahh lavişimm inşallah ben çok küçükken göbeğimi çektirmiştim göbeğim düşmüşmüş
evet bende cok duyuyorum bu yöntemle hamila kalanlar var diye hatta benim annemin 9 sene cocuğu olmamış belini cektir demişler cektirmiş bana hamile kalmış mucizeye bak
ya tatlım bak annen en canlı örnek.bazen diyorum git okadar doktora ilaçlar tedaviler uğraşlar neymiş efendim meğerse belin açıkmış çektiriver hooop gelsin bebiş herşey allahın takdir-i işte
ya tatlım bak annen en canlı örnek.bazen diyorum git okadar doktora ilaçlar tedaviler uğraşlar neymiş efendim meğerse belin açıkmış çektiriver hooop gelsin bebiş herşey allahın takdir-i işte
lavişim göbüş ağır kaldırdığında olur genelde diye biliyorum.çünkü küçükken annem kendimden daha büyük birini kaldırmak için falan niyetlendiğim zaman aman bırak göbeğin kaçıcak derdi hep ondan demekkş🙂
lavişim göbüş ağır kaldırdığında olur genelde diye biliyorum.çünkü küçükken annem kendimden daha büyük birini kaldırmak için falan niyetlendiğim zaman aman bırak göbeğin kaçıcak derdi hep ondan demekkş🙂
selam kızlar nasılsınız bakayım 🙂 ben sabah çok mutsuz uyandım ağlamaklı eşim ağla rahatla dedi ağladım ama rahatlayamadım 🙁 iş yerinde de gerildim gelir gelmez bi ton kargo ve evrak yığılmış masama mailleri görünce üretim müdürü ile de tartıştım adamcağız şaşırdı iyi misiniz siz diyor bana yazık 🙂 öyle işte biraz biraz toparlamaya başladım bakalı hayırlısı havada kapalı içim bunaldı ya 🙁