Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

ya valla bunların hiçbiri bende işe yaramadı daha neler neler denedim ama her insanın bünyesi problemi farklı olduğu için ben sizin denemenizi tavsiye ederim bu yöntemlerle hamile kalan arkadaşlarımız gerçekten var

hayır olsun canım inşallah.hayra yoralım hayırlı olsun değilmi.rabbim inşallah senin için en hayırlı en uygun vakitte hayırlı evladını nasip edecek inşallah.sabir kardeşim sabir.

aminn bacımmm aminnn hepimize inşallah
sabretmekten başka çarem yok zaten 🙂

şu bel çektirme ne iş yarıyormuşki ayy daha neler duyacağız kim bilir
valla ben pek ihtimal vermiyorum kendime umutsuz vakaa yani
hayırlı ama kısmetimde varsa olur yoksa Allah büyük 🙂

bu arada küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öperim
ayy kimlerde pozitif cıktı bakalım kim yeni güzel haberler verdi
bende senin gıdığından öpüyorum
ayy bu pek sapıkça oldu dimi en iyisi yanacığından üpem

asişimm rüyan hayr olsun inşş gerceğe cıkar yaa bu arada şu bel cektirme işini bende yaptırmak istiyorum yaaaa ama ben burada yabancıyım tanıdığım yok ne yapcam
inşallahh lavişimm inşallah ben çok küçükken göbeğimi çektirmiştim göbeğim düşmüşmüş

evet bende cok duyuyorum bu yöntemle hamila kalanlar var diye hatta benim annemin 9 sene cocuğu olmamış belini cektir demişler cektirmiş bana hamile kalmış mucizeye bak

asicim bel açıklığı olan kişilerde spermin rahime ulaşması problem oluyomuş oyüzden bebik olmuyomuş öyleymiş yani🙂🙂 dene tatlım çare nerden gelir belli olmaz tedbir bizden takdir allahtan canım

bende seni burnunun ucundan öpeyim
bu sapıkca deil sanırım
ayy evet bu göbekte niye nasıl düşerse anlamadm hiç hala düşük benim göbüşüm

evet bende cok duyuyorum bu yöntemle hamila kalanlar var diye hatta benim annemin 9 sene cocuğu olmamış belini cektir demişler cektirmiş bana hamile kalmış mucizeye bak
ya tatlım bak annen en canlı örnek.bazen diyorum git okadar doktora ilaçlar tedaviler uğraşlar neymiş efendim meğerse belin açıkmış çektiriver hooop gelsin bebiş
herşey allahın takdir-i işte

lavişim göbüş ağır kaldırdığında olur genelde diye biliyorum.çünkü küçükken annem kendimden daha büyük birini kaldırmak için falan niyetlendiğim zaman aman bırak göbeğin kaçıcak derdi hep ondan demekkş🙂

selam kızlar nasılsınız bakayım 🙂 ben sabah çok mutsuz uyandım ağlamaklı eşim ağla rahatla dedi ağladım ama rahatlayamadım 🙁 iş yerinde de gerildim gelir gelmez bi ton kargo ve evrak yığılmış masama mailleri görünce üretim müdürü ile de tartıştım adamcağız şaşırdı iyi misiniz siz diyor bana yazık 🙂 öyle işte biraz biraz toparlamaya başladım bakalı hayırlısı havada kapalı içim bunaldı ya 🙁