ayy kıslar yaa ne uzun yazmışsınız daha dün girdim bugün kac sayfa dolmuş valla hızınıza yetişemiyorum ee nasılsınız bakalım bu arada forum iyice taraftar yuvası olmuş
burda burdaaaaaaa🙂 bel çektirme olayı hassas bir durum yapan işinin ehli olmalı yoksa sakat kalır valla insan allah korusun ben annemin yakın bir arkadaşı vardı ona çektirmiştim işe yaramadı ama aslında bu konuda faydalı bir işlemmiş.biz öyle duyduk
kıslar biliyosunuzki 5 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 6. hamişimiz kim olacak ????
HAMİŞLERİMİZ
Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş
1)TATLI_BELA................ 8 haftalık oldu meleğimiz
burda burdaaaaaaa🙂 bel çektirme olayı hassas bir durum yapan işinin ehli olmalı yoksa sakat kalır valla insan allah korusun ben annemin yakın bir arkadaşı vardı ona çektirmiştim işe yaramadı ama aslında bu konuda faydalı bir işlemmiş.biz öyle duyduk
evet tatlım oda engel olabiliyormuş ama bu işlemde ciddi bir işlem yine diğer örnekte olduğu gibi bu konudada uzman olmuş biri yapmalı. ay bunuda denemiştim ıyyyy neçok şey denemişim yaa kendime hayret ettim maşşallah benim azmime 41 kere
evet tatlım oda engel olabiliyormuş ama bu işlemde ciddi bir işlem yine diğer örnekte olduğu gibi bu konudada uzman olmuş biri yapmalı. ay bunuda denemiştim ıyyyy neçok şey denemişim yaa kendime hayret ettim maşşallah benim azmime 41 kere
valla memlekette biri var esasen tam gittim cektirecektim yemek yemeden gelmem gerekiyormuş öle dedi ondan sonraki gün de izin bitti dönmek zorunda kaldık öyle kaldı yani amannn burdada kimseyi tanımıyorum ne etcem ben