Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

hiç belli olmaz defneciğim çıkmadık candan umut kesilmezmiş bence yap hem neg. çıksa bile daha vaktin var yine yaparsın yani o da kesin sonuç olmayacak ki 🙂

hadi hayırlısı olsun bakalım keşke bende niyet edebilsem ama korkuyorum 🙁
korkulcak nevarki neyden korkuyosun istediğimiz kadar kaçalım korktuğumuz kırmızı gelicekse geliyo onun gelip gelmeyeceğini önceden öğrenmeye çalışmanın(heray değil tabi bazen🙂)neresi korkutucu🙂 korkma korma yap sende birgün herkes test yapıcak vede beşiktaşlı olacak🙂

olsun olsunnn ben razıyım valla sıpa der iki tane yapıştırırım totosuna
yeterki sağlıklı olsun bebişim her kaprisine nazına razıyım

lavişim ya ben ateş ölçümü yapıyorum ya kız beni ateşim hep aynı gidiyor hiç yükselmiyor halbuki yumurtlama günüm yarına denk geliyor ne yapsamki

belki tahmininden geç yumurtlama oluyordur canım sen pes etme ateş ölçümüne devam et ve bu günleride değerlendir 🙂

aynı işte canım normalde her gün minik minik artması gerekiyormuş ya ondan meraklandım. ama yarın sabahta bakayım ateşime bir iki güne çatlar muhtemelen.

canım sen ölçmeye devam et dedim ya geç yumurtlama da olabilir 🙂

valla ne desem yalan olar şimdi
hava kapalıydı bide dedim hafta sonunun acısını cıkarayım diyerekten gec kalktım

vayyy hainnnn
demek bu ssaate kadar yattın hee :hıh: :hıh::hıh: revamı bu beee revamı

akşam eve giderken test alıcam
yarın sabah ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim diye bağırmazsam sizde bana bişey sormayın benim salaklığımla başbaşa bırakın 🙂

amannn sen hamile olda biz senin o çığırmalarına razıyız yavrum
haa
aha

kız benim ki 7 gün öncesinden sililk çıktı..... ama hamişim yaniii

7 gün öncesinden silik mi çıktı 😕

adetimi 2 gün geçti hastaneye giitim idrar da test yaptırdım şüpheli pozitif çıktı yarın da kan testi yaptırıyorum 🙂

aaaa hadi bakalım canım hayırlı haberlerini bekliyoruzzz
tez gel haber ver merakda koyma bizi kuzum

ama 10 dkka geçtikten sonra o testler geçersiz sayılır canım ki sen 45 dkka bir saat bekledim diyorsun test durdukça koyulaşır zaten ama 5 dkka sonra çıkan da doğru hamişsin gerçi herşey yarın ki kan testinde çıkar hadi hayırlısı bakalım

seve seve öperim ne demek

kim kimi neden niçin öpüyo benide öpün benide

senide öperim seve seve