Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

bak şimdi benim adetime 7 gün vardı test yaptım 4 saat sonra silik çıktı sonra 3 gün kala yaptım yine aynı sekild e adet günü yaptım 45 dk çoktı sonra adetimi 2 gün gecti yaptım 5 daki ka için de silik çıktı sonra dayanamadı m hastaneye gittim idrar da yaptılar şüpheli pozitif çıktı Allah izin veri se kan tahlili yapırıcam yarın kızlar BU ARADA BEN BU AY GÖBEĞİMİ ÇEKTİRDİM YRİN DE OLMAZSADA HAMİLE KALINMIYOR MUS KIZLAR HABERİNİZ OLSUN N

ayy cnm bende duydum öle bişi yaaa bel cekme filan bende mi yaptırsam ne yapsam işe yarayacağına da inanıyorum benim de sanki göbeğim yerinde deil yani

14 gün öncesinden kasığımda tuaflık oldu sanki sol kasıkta birsey var oynuyor geriliyor anlamafdm ara ara ağrım oldu ama hep sol kasıkta sonrada adet günümd gögüslerim ağrımaya basladı 🙂 suanda bazen adetli gibi ara ara ağrım oluyor kızlar

ayyy yaa benim kafam cok karışıyo hem adetim düzensiz hemde adet ve hamişlik belirtileri aynı hemen hemen pöfff 😕

bak şimdi benim adetime 7 gün vardı test yaptım 4 saat sonra silik çıktı sonra 3 gün kala yaptım yine aynı sekild e adet günü yaptım 45 dk çoktı sonra adetimi 2 gün gecti yaptım 5 daki ka için de silik çıktı sonra dayanamadı m hastaneye gittim idrar da yaptılar şüpheli pozitif çıktı Allah izin veri se kan tahlili yapırıcam yarın kızlar BU ARADA BEN BU AY GÖBEĞİMİ ÇEKTİRDİM YRİN DE OLMAZSADA HAMİLE KALINMIYOR MUS KIZLAR HABERİNİZ OLSUN N
alemsin kız valla 4 saat bekledinmi testin başındahahaha sabırlısın valla🙂 aslında 10dk. sonra test sonucunu dikkatealmayınız diyorlar ama sende öyle olmamış demekki zamanı gelmiş.hadi bakalım yarını heyecanla bekliyoruz sonucu aldığın gibi buraya yaz bizede haberver.bende yarın test yapıcam bakalım hangimiz önce girip haber vericez hahaha benim ne haber vericeğim meçhul ama neyseeee🙂

alemsin kız valla 4 saat bekledinmi testin başındahahaha sabırlısın valla🙂 aslında 10dk. sonra test sonucunu dikkatealmayınız diyorlar ama sende öyle olmamış demekki zamanı gelmiş.hadi bakalım yarını heyecanla bekliyoruz sonucu aldığın gibi buraya yaz bizede haberver.bende yarın test yapıcam bakalım hangimiz önce girip haber vericez hahaha benim ne haber vericeğim meçhul ama neyseeee🙂

hayırlısı olsun :D:D

alemsin kız valla 4 saat bekledinmi testin başındahahaha sabırlısın valla🙂 aslında 10dk. Sonra test sonucunu dikkatealmayınız diyorlar ama sende öyle olmamış demekki zamanı gelmiş.hadi bakalım yarını heyecanla bekliyoruz sonucu aldığın gibi buraya yaz bizede haberver.bende yarın test yapıcam bakalım hangimiz önce girip haber vericez hahaha benim ne haber vericeğim meçhul ama neyseeee🙂
insallah güzel haberler duyarız canım benim

Geri