LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 10 Nisan 2012 #2.331 defne defne' Alıntı: burdayııım burdayııımmmmm sesime geellll Genişletmek için tıkla ... geldimmmm naber tatlım nasılsın
defne defne' Alıntı: burdayııım burdayııımmmmm sesime geellll Genişletmek için tıkla ... geldimmmm naber tatlım nasılsın
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 10 Nisan 2012 #2.332 gonca 16' Alıntı: sabırsız olmak ne kötü şey valla.hepimizin umudu bu değilmi.sabırla beklemekten başka ne gelir elden.ALLAH gönlümüze göre versin bizlerin ve tüm isteyenlerin canım Genişletmek için tıkla ... amin cnm aminn umut güzel şey sabırlı olmak da bize düşer biraz dimi
gonca 16' Alıntı: sabırsız olmak ne kötü şey valla.hepimizin umudu bu değilmi.sabırla beklemekten başka ne gelir elden.ALLAH gönlümüze göre versin bizlerin ve tüm isteyenlerin canım Genişletmek için tıkla ... amin cnm aminn umut güzel şey sabırlı olmak da bize düşer biraz dimi
defne defne Hamiş Melek 10 Nisan 2012 #2.333 LaViNYaM' Alıntı: geldimmmm naber tatlım nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiydir bebek senden nabe rnerelerdesin bakalım uykucumusun yoksa sen🙂
LaViNYaM' Alıntı: geldimmmm naber tatlım nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiydir bebek senden nabe rnerelerdesin bakalım uykucumusun yoksa sen🙂
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 10 Nisan 2012 #2.334 defne defne' Alıntı: iyiydir bebek senden nabe rnerelerdesin bakalım uykucumusun yoksa sen🙂 Genişletmek için tıkla ... valla ne desem yalan olar şimdi hava kapalıydı bide dedim hafta sonunun acısını cıkarayım diyerekten gec kalktım
defne defne' Alıntı: iyiydir bebek senden nabe rnerelerdesin bakalım uykucumusun yoksa sen🙂 Genişletmek için tıkla ... valla ne desem yalan olar şimdi hava kapalıydı bide dedim hafta sonunun acısını cıkarayım diyerekten gec kalktım
kıvırcık güzel Hamiş Melek 10 Nisan 2012 #2.335 ben de çok sabırsız davradım bu ay ama insallah hamişim çok mutluyum aslın da ..... darısı size 🙂
defne defne Hamiş Melek 10 Nisan 2012 #2.336 akşam eve giderken test alıcam yarın sabah ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim diye bağırmazsam sizde bana bişey sormayın benim salaklığımla başbaşa bırakın 🙂
akşam eve giderken test alıcam yarın sabah ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim diye bağırmazsam sizde bana bişey sormayın benim salaklığımla başbaşa bırakın 🙂
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 10 Nisan 2012 #2.337 kıvırcık güzel' Alıntı: ben de çok sabırsız davradım bu ay ama insallah hamişim çok mutluyum aslın da ..... darısı size 🙂 Genişletmek için tıkla ... ayy hadi inşş cnm iyi haberleri bekliyoruz
kıvırcık güzel' Alıntı: ben de çok sabırsız davradım bu ay ama insallah hamişim çok mutluyum aslın da ..... darısı size 🙂 Genişletmek için tıkla ... ayy hadi inşş cnm iyi haberleri bekliyoruz
defne defne Hamiş Melek 10 Nisan 2012 #2.338 LaViNYaM' Alıntı: valla ne desem yalan olar şimdi hava kapalıydı bide dedim hafta sonunun acısını cıkarayım diyerekten gec kalktım Genişletmek için tıkla ... tabi canım tamda tahminettiğim gibi keyif yapmış prensee🙂 kıvırcık güzel' Alıntı: ben de çok sabırsız davradım bu ay ama insallah hamişim çok mutluyum aslın da ..... darısı size 🙂 Genişletmek için tıkla ... ya ben şimdi bişey anlamadım yaa sen hamilemisin şimdi? darısı başımızamı? testmi yaptın? ???????
LaViNYaM' Alıntı: valla ne desem yalan olar şimdi hava kapalıydı bide dedim hafta sonunun acısını cıkarayım diyerekten gec kalktım Genişletmek için tıkla ... tabi canım tamda tahminettiğim gibi keyif yapmış prensee🙂 kıvırcık güzel' Alıntı: ben de çok sabırsız davradım bu ay ama insallah hamişim çok mutluyum aslın da ..... darısı size 🙂 Genişletmek için tıkla ... ya ben şimdi bişey anlamadım yaa sen hamilemisin şimdi? darısı başımızamı? testmi yaptın? ???????
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 10 Nisan 2012 #2.339 defne defne' Alıntı: akşam eve giderken test alıcam yarın sabah ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim diye bağırmazsam sizde bana bişey sormayın benim salaklığımla başbaşa bırakın 🙂 Genişletmek için tıkla ... estafirullah cnm o ne demek yap bakalım belkide poz cıkar bellimi olur hissediyomusun bişiler
defne defne' Alıntı: akşam eve giderken test alıcam yarın sabah ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim diye bağırmazsam sizde bana bişey sormayın benim salaklığımla başbaşa bırakın 🙂 Genişletmek için tıkla ... estafirullah cnm o ne demek yap bakalım belkide poz cıkar bellimi olur hissediyomusun bişiler
kıvırcık güzel Hamiş Melek 10 Nisan 2012 #2.340 kız benim ki 7 gün öncesinden sililk çıktı..... ama hamişim yaniii