Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

kızlar çarşamba dr randevusu aldım.bakalım neler dicek çok merak ediyorum 😕
canım inşallah güzel şeyler söyle.ama senin regline daha var neden erkenden gidiyosun doktora?

canım batma dediğin şey yumurtlamada olabilir hemen hastalık düşünme.rüyanda hayra çıksın tatlım inşallah🙂 sen nekadar zamandır bebiş istiyosun?
amin canım allah büyük belkide gerek kalmaz dediğin gibi🙂

tatlım bak ne güzel demişsin hayırlı değilmiş diye rabbimizden hayırlısını istedikçe oda bizim dualarımızı kabulediyo hayırlısı neise onu nasipediyo.sanada inşallah çok beklemeden verir meleğini🙂

Guzel dilegin icicn sagol canim..Normalde pazartesi adet gunum ben onceki persembe yapmistim testi ve cok silik cikti...zaman gectikce koyulasti rengi .bugun ise bayagi koyu bir renk ve bugun adet olmam gerekiyordu olmadim.bikac gun daha beklicem sonrada dr. insallah....canim ben de testin hemen cikacagina inanmiyorudm ama bir yerde okumustum erken dollenme olabilir diye..aslinda kafam da karisik gercekten neden hemen cikti diyorum bazen insallahh hamileyimdir🙁( KIZLAR inanirmisiniz cok guzel bir duygu bu kadari bile rabbim insallah hepimize,hepimizin evine yasatsin biran once ..............[/QUOTE] ya tatlım tahminedebiliyorum harika bir duygudur eminim.rabbim hepimize yaşatsın.inşallah doktora gittiğindede kesesini görürsün için iyice rahateder canım🙂

ayy cnm bi yere gitmiyorum burdayım kapatırmıyoruz interneti bian çok üzülmüştüm aranızdan ayrılıcam diye🙂🙂🙂
ohhh be sevindim valla🙂 kimse eksilmesin ya aramızdan🙁

gunaydın canım.defnecim ben 10 aylık evLİYİM hiç korunmadık idrar yolları iltihabı vardı bende belki olmaz diye duşünüyodum.ama gebe kalmaknan alakası yokmuş.6 ayı istiyorum.doktora felanda gitmedim hiç.iltiaba göre gitdim bir tek.gonça ben yurtdışında deyilim.kendim yabacıyım.

kızçeler günaydınnnnn🙂 nasılsınız bakalım iyisinizmi.ben iyi değilim pek bu sabah midem bulanıyo nerdeyse istifraedicem yani oderece açta değilim aslında neden anlamadım üşüttüysem eğer fena🙁burda herkese aman erken test yapmayın falan diyoruz ama ben yapabilrim artık 6 aydır yapmıyorum
bazen böyle yeşillik olsun diye test yapası geliyo insanın akşama alıcam yarın sabah yapıcam ohhh🙂 hernekadar bebiş için delirsemde 2 sene olunca negatiflerede kırmızılarada alışıyo insan biraz oyüzden negatifte olsa tııınnnn nasıl olsa kırmızı gelmeden sorun yok amaaaa kırmızı kart geldimi yapıcak bişey kalmıyo🙂 bende bukadar bakalım hadi kalkın yiteeeeeeeeerrrrrrr!!

ooo taze gelinsin yani negüzel ben 7 sene oldu evleneli🙂hafif bir iltihap sözkonusuysa engel olmaz ama ileri derecede birşeyse(ki inşallah öyl değildir) rahime ve tüplere gelirse iltihap ozaman kötü gebeliği %80 engel oluyo canım.ama sen tedavisini olmuşsun anladığım kadarıyla.inşallah çok bekletmesin rabbim🙂

canımmmmmm benim.hemd olsun yiym ben.sen nasılsın.bende dun yaptım test bakmadan hemen atdım korktm
canım adetine kaç gun var.

hmmm tazelikmi kaldı .inşeallah senide bekletmez melegin.ablacim doktor ilac verdi herhalde hafidi.en güzelin Allah biliyor ne zaman hayırlıdı o zaman verir inşeallah.