ayyyy defnemmm yaaaa ağzından bal damlıyo kısss gel bi üpemm
inşşallah canım güzel rüyaydı valla ama sonucunu görücez ben daha çok babaneme rahatsız onun yanında refakatcı kalıcam onun için bişeyler yapıcam ona yoruyorum ama bebek de kısmet tabi
evet bak babaneme yoruyorum onun hayır dualarını alıcam yaaa:hıms:
allahım bu ne cilveli bri öpücüktür yahuu bütün yağlarım eridi valla
Allah yardımcın olsun canım benim dualarım seninle Rabbim zihin açıklığı versin soruları kolaycana çözersin inşallah du bi şans öpücüğü vereyim
ayyy bende böle süpriz olsun istiyorum yaa böle hiç beklenmedik anca yavrucuğum ben geldim desin:hıms: inşallah rabbim bu hayalini gerçekleştirir bitanemm
ha yavrum yoruldun herhal sen
ha kıyamam ben sana
oyyy maşallahh fasulyeme yaaa yesin teyzeleri onuuuu Maşallah bitanemm benm yaa inşallah hep böle sorunsuz devam eder 9 ay boyunca iyi bak kendine de asulyemede
Allah Allah çok ilginç ama
😕 bide ultrasyonlamı baksalar acaba değerlerinde iyi çünkü 1.080 bile 6 haftalık hamiş gösteriyo netten araştırdım da
😕😕
günaydınnn bitanemmm aaa çok güzel buu belirtilerrr
evet bende çok duydum bu göğüs şişmesini acımasını damarların belirginleşmesini ayy yoksa sendemi hamişsinnn ayy defne valla sevinçten bayılabilirim o derece yani şimdiden bile heyecan yaptım ama herşeye hazırlıklı olmak lazım değil mi dualarım seninle bitanem yaa inşalah bu ay annesine tutunmuştur küçük meleğimiz
Günaydın canlarımmmmmm hatta tünaydın bile diyebilirim öğlen olmuş çünkü işte olduğum için saati fark etmedim
bugün ayın 7 si bende adetimi 6-7-8-9-10 nisan arası bekliyordum ama henüz gelen giden yok hiç bir belirtide yok sadece son üç gündür sol kasığımda batmalarım oluyor birde karnım ağrıyor
😕😕 ya adet olucam yada psikolojik çünkü hiç hamilelik umudum yok bu ay benim neden bilmiyorum ama ben öle hissediyorum tabbi Allahtan umut kesilmez dimi
🙂
ee sizden naber bakalım Selametcimm, koyusiyahcımmm varmı sizde bir gelişme canlarım inşallah güzel haberler verirsiniz bende pazar akşamına kadar olamıycam babanem rahatsız daha önce de sölemiştim hastanede refakatçısı olucam sizleri özliycem canlarım